NOR CURIER 930X122

7d1b074353

Horoscop: cum să fii sexy vara aceasta

Vara se apropie cu paşi repezi, aşa că sigur vrei să afli cum să dai o notă sexy look-ului tău! Important este să te simţi bine în pielea ta cu alegerea făcută,aşa că ar fi cazul să iei în seamă şi predicţiile astrale, care îţi dezvăluie ce te face să te simţi şi să arăţi sexy, în funcţie de zodia ta.

Vezi ce trebuie să adaugi în arsenalul tău de înfrumuseţare urgent, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec

Semnul tău zodiacal este vulcanic şi practic, ceea ce înseamnă că vrei să arăţi sexy, dar să te simţi şi confortabil. Îţi adori podoaba capilară şi vrei să o pui în evidenţă cu coafuri inedite. Noi îţi propunem să încerci coafuri chic, cu părul prins, perfecte pentru vremea toridă.

Taur

Astrele spun că adori să îţi laşi gâtul şi umerii descoperiţi, căci, după tine, acest truc simplu îţi oferă o senzualitate de invidiat. În plus, îţi plac extravaganţele, aşa că investeşti în piese unicat, care dăinuie în timp. Dacă vrei să acaparezi atenţia tuturor asortează o pereche de cercei preţioşi, la un machiaj natural.

Gemeni

Eşti o fire jucăuşă atunci când vine vorba de ritualul tău de înfrumuseţare. Îţi plac combinaţiile inedite din care tu ieşi mai frumoasă ca niciodată. Şi cum tu pui mult accent pe cum arată mâinile tale, vara aceasta vei fi în tendinţe, dacă încerci manichiura în culori diferite.

Rac

Vara este sezonul în care devii îndrăzneaţă când vine vorba de aspectul tău fizic. Îţi plce să îţi pui în evidenţă feminitatea, dar vara vrei să emani multă seuzualitate şi strălucire, aşa că acorzi mai multă atenţie machiajului. Vara aceasta trebuie să încerci machiajul sexy în nuanţe de auriu, care te vor face să sclipeşti.

Leu

Orice femeie născută în zodia Leu îşi doreşte să împumute din look-ul unei dive, pentru a fi mereu în centrul atenţiei! Arsenlul tău de înfrumuseţare trebuie să conţină şi câteva excese, care te ajută să te distingi de competiţie. Aşadar, îţi propunem să te inspiri din apariţiile vedetelor şi să asortezi la orice machiaj gene false.

Fecioară

Astrele te-au înzestrat cu un simţ al eficienţei de invidiat, iar tu ştii că orice alură sexy vine din interior. Aşadar, ca să te simţi sexy tu optezi pentru exerciţiile fizice. În special, consideră că orice femeie trebuie să aibă o talie de viespe.

Balanţă

Un make-up de prinţesă sigur te va face să te simţi sexy vara aceasta. Îţi propunem să optezi, aşadar, pentru machiaje naturale, dar care să îţi pună în evidenţă frumuseţea, prin trucuri subtile.

Scorpion

Semnul tău zodiacal este guvernat de instinctele sexuale. Ai mult sex-appeal şi nu te fereşti să arăţi incredibil de sexy, mai ales atunci când ştii că multe perechi de ochi masculini vor fi aţintite asupra ta.

Săgetător

Eşti plină de viaţă şi vrei să te bucuri de fiecare clipă arătând excelent. Vara aceasta e musai să nu mai amâni momentul… şi să încerci epilarea definitivă. Astfel vei avea o piele catifelată mereu, fără să mai pierzi timp preţios repetând acelaşi ritual de înfrumuseţare.

Capricorn

Eşti discretă, când vine vorba de ritualul tău de înfrumuseţare. Preferi trucurile simple, care îţi pun în evidenţă feminitatea, dar nu într-un mod ostentativ. Fii sexy şi distinsă vara aceasta, folosind un truc de make-up inteligent: rujul nude.

Vărsător

Ritualul tău de înfrumuseţare este unul practic şi natural. Nu îţi plac excesele şi preţiozităţile, dar vrei să ieşi în evidenţă cu ceva inedit. Cea mai potrivită alegere pentru tine vara aceasta, una sexy şi în tendinţe este rijul burgundy.

Peşti

În cazul tău astrele spun că îţi place să acorzi atenţie detaliilor. Ştii că picioarele sunt un atuu sexy şi foarte feminin, aşa că vei radia de senzualitate, dacă porţi o pereche de sandele deosebită, la care asortezi o pedichiură impecabilă.

Sursa: unica.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90