930 x122 grota rece

make-up

IATĂ CE SE POARTĂ ÎN ACEST SEZON ÎN MATERIE DE MAKE-UP!

Miruna Emilia Matei are 25 de ani și este pasionată de beauty. Absolventă a Colegiului Național „I.C. Brătianu” și apoi a Universității de Stat din Pitești, și-a continuat studiile pe partea de make-up la ”Make-up Atelier Paris” din Capitală. Într-un scurt interviu pentru ePitești, Miruna vorbește despre ce se poartă în acest sezon în materie de make-up.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Ce se poartă în materie de make-up sezonul acesta?

-Tendința, care a luat cu asalt sezonul de primăvară-vară 2014, este ”natural look”. Pentru a obține un aspect natural perfect, în cazul micilor imperfecțiuni ale tenului se folosește corectorul. Buzele se hidratează cu balsam pentru buze, iar sprâncenele sunt naturale și atent periate. De asemenea, se mizează pe o definiție subtilă a ochilor cu farduri în tonuri de maro deschis. Poți miza și pe gene lungi și definite, dar deloc încărcate și neapărat întoarse. Stai departe de fardurile închise de pleoape și de blushurile luminoase!

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Doamnele și domnișoarele adoră să fie bronzate. Care ar fi machiajul ideal?

-Un ten radiant este întotdeauna în trend. Iubitoarele de piele bronzată știu că acest look oferă tenului prospețime, luminozitate și un plus de tinerețe. Accentele sunt puse pe nuanțe de auriu și cupru. Se poartă obrajii calzi și ochii de culoarea nisipului sau a bronzului. Folosește o pudră bronzantă cu irizații aurii pe pomeți, nas și frunte.

Ce ne poți spune despre machiajul ”pure white”?

-Sub formă de creion contur, eyeliner sau fard de pleoape, albul reprezintă noutatea acestui sezon. De regulă, accentul de alb este pus pe arcadă și pe pleoapa mobilă, pentru mai multă luminozitate. Atunci când dorești să creezi impresia unor ochi mai mari, poți folosi un creion alb pe conjunctiva ochilor sau îi poți lumina cu ajutorul fardului alb, aplicat în colțurile interioare. (Foto: Facebook Miruna Matei make-up artist)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90