Donaris 930 x 122

bal

DD A FĂCUT FURORI LA BALUL BOBOCILOR DE LA ,,COSTIN D. NENIŢESCU”

Denisa Dinică, fotomodelul de 19 ani care studiază la Colegiul Tehnic ,,Costin D.Neniţescu’’ din Pitești s-a implicat anul acesta în organizarea Balului Bobocilor. Datorită numeroaselor cunoştinţe pe care şi le-a făcut de-a lungul timpului, DD a reuşit să aducă sponsori importanţi.

Citiți și: Este legendă! „Brătianu” a avut un bal de a vibrat tot Piteștiul!

De asemenea, a avut ideea de a organiza o prezentare de modă by Ramona Bădescu, un designer vestimentar din Piteşti în vârstă de doar 23 de ani, care se află la început de drum în carieră. Scopul a fost acela de a le arăta celor prezenţi că atât timp cât ai talent şi creativitate poţi face performanţă la orice vârstă.

După cum era de așteptat, Denisa a defilat şi ea pe podium. A purtat-o cea mai frumoasă ținută din colecţie: o rochie lungă, albastră, care i s-a potrivit de minune. De altfel, a şi fost ,,mireasa colecţiei’’. (Foto: Facebook Denisa Elena Dinică)

Citiți și: ATMOSFERĂ INCENDIARĂ LA BALUL DE LA „BRĂTIANU”! (VIDEO DE POVESTE)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90