930 x122 grota rece

iulia ruxandra mache

MACHIAJUL ANULUI 2014, ROMANTIC ȘI CONTRASTANT

Iulia Ruxandra Mache şi-a descoperit pasiunea pentru make-up la vârsta de 13 ani. ,,Eram fascinată de machiajul puternic, cu creion dermatograf negru, cu ruj negru, deşi nu erau tocmai potrivite pentru vârsta mea. Am vrut să urmez liceul de arte plastice. Această dorinţă nu s-a concretizat, însă, aşa că mi-am ales ca şi „pânze de pictură pe şevalet” chipurile umane’’, ne spune Ruxandra (foto 1), un make-up artist din orașul argeșean Topoloveni care lucrează pe cont propriu.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Povesteşte-mi câte ceva despre cum ai debutat în această meserie.

La început aveam doar o trusă de farduri cu 12 culori și 2 pensule şi câteva prietene care mă susţineau şi care mă lăsau să experimentez pe chipurile lor. După 2 ani am câştigat încrederea multor femei, dispreţul altora şi mi-am lărgit orizonturile.

Care sunt tendinţele în materie de machiaj pentru 2014?

-În anul 2014 machiajul are un aer romantic şi, totodată, contrastant. Acest sezon pendulează între tonurile nude, cele mai apropiate de nuanţele pielii şi ale buzelor, şi tonurile puternice, cu pleoape colorate puternic cu mov, negru, cenuşiu, turcoise, şi, bineînţeles, cu inconfundabilul ,,smokey eyes’’, care nu se demodează niciodată, asemenea unei ţinute black tie. De asemenea, machiajul ,,pin-up girl’’ face furori şi în acest an. Este un machiaj în care linia de tuş dramatică, aplicată cu precizie, şi rujul roşu ne transpun în epoca de glorie a filmelor vechi. Recomand ca în acest sezon să adoptăm culorile, formele și texturile care să ne pună în evidenţă conformaţia feţei, fără a avea neapărat în vedere ţinuta pe care o purtăm. Irizaţiile liliachii, tonurile şi subtonurile orhideei sunt un must-have al anului 2014. Din punctul meu de vedere, machiajul are menirea de a corecta imperfecţiunile și de a scoate în evidenţă tot ce e frumos pe chipul unei femei, iar dacă pentru acest lucru este nevoie să apelăm la culori tari, de ce nu? Cu cât schimbarea este mai mare, cu atât mai bine, pentru că reuşim să evidenţiem ceea ce contează.

Ce planuri ai?

– Îmi doresc să ofer din ce în ce mai mult. Îmi doresc ca femeile să regăsească în mine omul care să le îndeplinească cu succes dorinţele. Nu-mi doresc nimic mai mult decât satisfacţia celor din jurul meu. Pentru că asta mă va motiva întotdeauna să învăţ şi mai mult, să mă perfecţionez, să-mi dau frâu liber imaginaţiei şi să devin din ce în ce mai bună. Întotdeauna le spun clientelor noi că inima mi se opreşte timp de o secundă atunci când ele se privesc în oglindă la finalul şedinţei de machiaj, aşteptând o reacţie pozitivă şi un zâmbet larg. Asta îmi doresc! Pentru asta lucrez în fiecare zi, pentru asta renunţ la multe plăceri personale! Respectul celor din jurul meu contează mult mai mult decât beneficiile financiare, iar pe viitor atât îmi doresc: să ofer şi să primesc zâmbete calde pentru ceea ce fac. (Foto: Facebook Iulia Ruxandra Mache)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3