Donaris 930 x 122

lebădă

MACHIAJ ARTISTIC À LA RUXANDRA MACHE

Ruxandra Mache, cunoscutul make-up artist din Topoloveni, a experimentat din nou, răspunzând unei provocări. Rezultatul îl puteți vedea în fotografii.

Citiți și: Lebăda neînfricată a sfidat polițiștii la intrarea în Pitești

,,O bună prietenă mi-a trimis câteva poze pentru inspiraţie. Printre ele era și o poză cu un machiaj care reda o lebădă. Aşa m-am decis să fac încercarea.

Mi-am dorit să-l reproduc mai ales pentru că aveam un Make-up & Nail-art Challange în grupul de make-up pe care l-am creat împreună cu o altă colegă talentată de breaslă din Salonta pentru fetele pasionate de arta machiajului.

Citiți și: Pitești. Nu rata ultimele zile de înscrieri! Curs acreditat de make-up în oraș

Bun, aveam conceptul și am ales un model care mi s-a părut că se potriveşte cu tematica. Multe dintre materialele pe care bănuiam că le-a folosit autoarea nu le aveam, însă, pe masa mea de lucru. Prin urmare, am improvizat.

Teoretic, un astfel de machiaj ar trebui să fie realizat din acuarela de machiaj, pigmenţi sau/şi creion. Eu am avut la îndemână creion alb, farduri şi sursa de inspiraţie. După aproximativ două ore şi jumătate a fost gata.

I-am adăugat elemente caracteristice mie, pentru că simţeam nevoia să-mi pun amprenta personală asupra lui. Astfel, sprânceana am îmbrăcat-o în glitter și am adăugat mărgeluţe argintii, nemaiavând în casă pietre pentru machiaj artistic. A fost, de fapt, lucrarea mea cu care am răspuns provocării de pe grupul de make-up, însă un astfel de machiaj poate fi purtat la o şedinţă foto tematică sau la o petrecere de Halloween.’’, spune Ruxandra Mache pentru ePitești.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA