Donaris 930 x 122

ajutoare

O ARGEȘEANCĂ DE SUCCES AJUTĂ COPIII NĂPĂSTUIȚI

Lăudabilă inițiativă a unei argeșence de succes! Nu a uitat nici în acest an de copiii sărmani la care Moş Crăciun nu ar putea ajunge fără un mic sprijin.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

,,Dacă anul trecut v-am cerut ajutorul pentru familiile ale căror case au ars din temelii, anul acesta mă înclin în fața voastră să-mi oferiți din nou ajutor. Ideea e să transformăm tristețea unor copii sărmani în zâmbete. Vă voi ruga să îmi întindeți mâinile voastre pentru a strânge timp de o lună cât mai multe ajutoare.

Unde vor merge? Am aflat de existența unui centru cu copii bolnavi de autism şi în curând aflu şi numărul exact al copiilor de acolo. O familie cu 4 copii şi unul care trebuie să se nască. O altă familie cu 2 băieței, dintre care unul este paralizat. O mamă care își crește singură fetițele (4 la număr). Toate acestea sunt exemple de oameni pe care și voi îi puteți ajuta. Cu puțin! O ciocolată, un pachet de biscuiți, jucării, orice. Cu puțin se face mult.

Citiți și: S-a schimbat legea! De la ce vârstă vor avea copiii carte de identitate

De mâine începem să strângem darurile pentru cei mici. Vă rog să-mi lăsați în privat numerele voastre de telefon ca să vă pot suna, asta dacă vreți să ajutați. ’’, anunță inițiatoarea acțiunii pe contul său de socializare. Iar inițiatoarea este nimeni alta decât Ruxandra Mache Cotîrleț, pe care o știți din articolele publicate de ePitești, make-up artist de succes în orașul Topoloveni, din județul Argeș.

Despre acţiunea caritabilă de anul trecut puteţi (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/focul-facut-prapad-rucar-familiile-afectate-au-nevoie-de-ajutor/. (Facebook Ruxandra Mache Cotirlet)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3