930 x122 grota rece

2015

CE MACHIAJ SE POARTĂ ÎN PRIMĂVARA-VARA 2015

O femeie care se respectă vrea să aibă o imagine impecabilă, imagine la care contribuie și machiajul. Astăzi, unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din Argeș, Ruxandra Mache, din orașul Topoloveni, le dezvăluie doamnelor și domnișoarelor ce se poartă în sezonul primăvară-vară 2015 în materie de machiaj.

Citiți și: (VIDEO) CURS DE MAKE-UP PROFESIONAL ÎN PITEȘTI

Gene dese sau lungi şi ruj roşu

,,Primăvară-vara 2015 se anunţă a fi una extrem de permisivă. Deşi trendul anului este Marşala, anul acesta ne putem juca cât vrem de mult. Ca şi linii de bază ale machiajului potrivit pentru acest an, putem menţiona genele foarte dese sau lungi, din păr natural, pentru că se poartă dramatismul în acest sezon.

Citiți și: CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI – O NOUĂ SESIUNE

Rujul roşu continuă să fie un accesoriu de nelipsit şi în 2015, datorită eleganţei pe care o conferă şi simplităţii lui de sine stătătoare. O femeie care folosește fie doar şi un ruj roşu şi un fond de ten este o femeie care iese în evidenţă prin culoare.’’, spune Ruxandra Mache.

Texturile metalice, în mare vogă

,,O altă tendinţă a acestui an o reprezintă texturile metalice. Nu trebuie să ezitam în a folosi pigmenţi puri, farduri irizate sau baked. De ce baked? Pentru că sunt cele coapte la temperaturi înalte, care conţin particule extrem de fine de sclipici şi cu ajutorul cărora putem crea machiaje trendy şi elegante.

Şi dacă vorbim despre culoare şi permisivitate în acest an, nu sunt de neglijat eyelinerele colorate cât mai viu. Se găsesc în diferite nuanţe şi pot fi utilizate atât individual, cât şi împreună cu un machiaj de contrast.’’, adaugă make-up artistul.

Se poartă galbenul, verdele, albastrul ciel şi rozul

,,Cum 2015 este, de fapt, un anotimp al culorilor, din trusa de machiaj nu trebuie să ne lipsească verdele, galbenul, rozul şi albastrul ciel.

Poate că nu toate doamnele şi domnişoarele sunt atât de îndrăzneţe încât să utilizeze astfel de nuanţe în machiajul ochilor, însă au multiple posibilităţi ca să fie moderne şi pline de feminitate. Rujul roşu sau un tuş colorat sau simplu, un ruj marşala le pot scoate din anonimat.’’, precizează argeşeanca.

2015 este anul pigmenţilor puri

,,Trăim un an benefic, noi cei pasionaţi de frumos şi culoare, pentru că putem da frâu liber imaginaţiei. Trăim anul culorii, al constrastului, al texturilor metalice care scot la iveală rafinamentul şi eleganţa. Trăim anul în care pensulele se pot plimba nestingherite în pigmenţi puri, plini de strălucire. Pentru mine este un an de excepţie, pot spune. Culoarea mă inspiră şi, deşi nu respect întotdeauna regulile, pentru că mi le creez pe ale mele proprii, după cum îmi dictează sufletul, mă bucur că anul acesta avem frâu liber să lucrăm intens în pigmentaţie.

Să nu uitaţi niciodată că frumuseţea izvorăşte din interiorul vostru în primul rând, din atitudine şi apoi din culoare! 2015 înseamnă impozanţă, atitudine şi culoare!’’, conchide Ruxandra Mache pentru ePiteşti. (Foto: Facebook Ruxandra Mache)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA