EcoMoto 930×122

machiaj

RUXANDRA MACHE: MACHIAJUL VEDETĂ AL VERII 2015 (GALERIE FOTO)

Doamnele şi domnişoarele vor să fie întotdeauna în tendinţe. Astăzi make-up artistul Ruxandra Mache, din Topoloveni, ne vorbeşte despre machiajul vedetă al acestei veri, dar şi despre cum ne putem face chiar la noi acasă un machiaj demn de invidiat.

Citiți și: Incredibil! Ce s-a descoperit în lacul din Ștrand va atrage piteștenii ca un magnet

Se poartă machiajul viu colorat şi rujul roşu

,,În această vară se poartă liniile de tuş viu colorate, pigmenţii puri şi machiajul intens al ochilor. De la clasicul smokey eyes, pe care nu îl abandonăm niciodată, și până la turcoise, galben, verde crud, lila, roz fucsia, nimic nu poate fi prea mult pentru sezonul de vară 2015!

Citiți și: (VIDEO) CURS DE MARE SUCCES PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

Cele care vor să iasă din anonimat optează pentru machiajul îndrăzneţ al ochilor, dar şi pentru buze colorate în ton cu sezonul estival. Dacă mergeţi la un eveniment, cred că cel mai potrivit ar fi să apelaţi la serviciile unui profesionist, pentru că tonurile puternice vă pot da bătăi de cap atunci când încercaţi să le îmbinaţi singure.

Puteţi să optaţi, însă, şi pentru clasicul machiaj vintage, care nu se demodează deși a apărut pentru prima dată în anii 60′. Cu o linie de tuş plus un ruj roşu sângeriu ieşiţi din impas. Depinde, bineînţeles, şi de ţinuta vestimentară pe care o aveţi, dar şi de coafură… Machiajul este un accesoriu de nelipsit, însă vine în completarea acestor detalii. Rujurile tari sunt încă la modă şi în acest sezon şi nu trebuie să le evităm, pentru că pot scoate în evidenţă o latură mai feminină, mai puternică, mai îndrăzneaţă, pe care o ţinem ascunsă.’’, spune Ruxandra.

Un machiaj impecabil, la dumneavoastră acasă

,,Pentru așa ceva avem nevoie de fond de ten, anticearcăn, pudră, o bază de machiaj (ca să putem oferi o aderenţă mai bună culorilor şi pigmentaţie mai mare), o trusă de farduri, blush, tuş, rimel, ruj sau lipgloss. Sunt de părere că în machiajul de seară ochii trebuie să-i accentuăm, aşadar puteţi încerca să construiţi machiajul astfel:

Se aplică fondul de ten și anticearcănul şi se fixează tot cu pudră pulbere. Apoi se aplică baza de machiaj şi se construieşte machiajul ochilor începând cu o nuanţă mai deschisă sub sprânceană şi în colţul intern al ochiului şi continuând cu nuanţele puternice la jumătatea pleoapei mobile, încheind machiajul în cel mai închis ton, pe care îl aplicăm în colţul extern al ochiului. Se aplică linia de tuş, rimel, blush-ul şi rujul/gloss-ul şi machiajul este finalizat!’’, conchide Ruxandra Mache. (Foto: Facebook Ruxandra Mache Cotirlet)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90