New Profesional Consult 930 x 122

2015

TERMEN IMPORTANT LA FISCUL DIN ARGEȘ

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș (foto) anunță că declaraţia de venit pentru veniturile realizate în anul 2015 se depune până miercuri, 25 mai 2016, inclusiv. Potrivit sursei citate, au obligaţia să depună declaraţia de venit contribuabilii care în 2015 au realizat:

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

-venituri din activităţi independente

-venituri din cedarea folosinţei bunurilor (închirieri)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

-venituri din activităţi agricole pentru care venitul net se stabileşte în sistem real

-venituri din piscicultură şi silvicultură

-câştig net anual/pierdere netă anuală generată de tranzacţii cu titluri de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise

-câştig net anual/pierdere netă anuală din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, precum şi orice alte operaţiuni similare, altele decât cele cu instrumente financiare tranzacţionate pe pieţe autorizate şi supravegheate de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare

-venituri din jocuri de noroc (declaraţia se depune de către persoanele care realizează venituri ca urmare a participării la jocuri de noroc la distanţă, slot-machine, lozuri şi festivaluri de poker, pentru care impozitul nu se reţine la sursă, şi se completează distinct pentru perioada 13 februarie 2015 – 11 iunie 2015 și, respectiv, 12 iunie 2015 – 31 decembrie 2015, cumulat pe fiecare organizator de jocuri de noroc.

Declaraţia se depune şi de către persoanele fizice rezidente într-un stat membru al UE sau al Spaţiului Economic European care obţin venituri din activităţi independente din România şi optează pentru regularizarea impozitului în țara noastră.

Conform Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, nedepunerea declaraţiei la termen constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 50 la 500 de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90