SPALATORIE MURAY  930×122

curs

CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI – O NOUĂ SESIUNE

Vă invităm pe 21 aprilie 2016 la o nouă sesiune a cursului de Machiaj organizat în Piteşti de Profesional New Consult. Este un curs de top, foarte căutat, necesar şi util tuturor celor pasionaţi de frumos şi de îngrijire: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj. Cursul este susţinut de formatori cu experienţă, fiind folosite produse profesionale. Sunt asigurate condiţii de studiu excelente şi, desigur, diplome acreditate şi recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Citiți și: Ultimele locuri disponibile – Curs aplicare gene false, în Pitești!

Machiajul de zi, machiajul de seară, machiajul de ocazie, noţiuni privind folosirea corectă a instrumentarului din trusa de machiaj, evitarea greşelilor cel mai des întâlnite în tehnica machiajului și dezvoltarea imaginaţiei şi pasiunii pentru această frumoasă profesie sunt doar câteva dintre subiectele abordate în timpul cursului. Alături de formatori specialişti veţi însuşi tainele machiajului, noţiuni utile în cadrul viitoarei dumneavoastră cariere în domeniu sau doar pentru a vă machia singure ca la carte.

Acest curs este oferit la preţul de 690 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj.

Citiți și: Ultimele 2 locuri – Curs infirmier/a, în Pitești

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefoane mobile.

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute accesând linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0720.420.330

E-mail – [email protected]

Sediu – strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Protezist Unghii: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Tehnician Maseur: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

Curs Coafor: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Frizerie: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3