930×122 CAPRA 5

machiaj

RUXANDRA MACHE: FRUMUSEŢEA NATURALĂ, VEDETA SEZONULUI ÎN MAKE-UP

Doamnele şi domnişoarele acordă o atenţie sporită machiajului. Înainte să iasă din casă îşi petrec zeci de minute în faţa oglinzii pentru un machiaj impecabil. Unele mai îndemânatice din fire şi poate înzestrate cu ceva talent reuşesc, altele, însă, au nevoie de ajutorul unui specialist.

Citiți și: PROGNOZĂ: CUM VA FI ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DE VARĂ. CU CE TEMPERATURI ÎNCEPE TOAMNA

Astăzi make-up artistul Ruxandra Mache, din Topoloveni-Argeș, ne vorbeşte despre culorile vedetă ale acestui sezon.

Rujul roşu nu se demodează niciodată

Citiți și: DEZASTRU! BAC-UL DE TOAMNĂ, REZULTATE FINALE ÎN ARGEȘ

,,Sezonul de toamnă-iarnă 2015-2016 aduce în prim-plan frumuseţea naturală, machiajul invizibil, completat de rujul marsala, prună sau negru. Aceste direcţii contrastează puternic cu anotimpul care prin climat seamănă mai mult cu un amurg târziu. Rujurile gotice sunt la mare modă în acest sezon. Tenul de porţelan este un efect greu de obţinut, însă extrem de potrivit în special pentru domnişoarele care frecventează şcoala.

În ceea ce mă priveşte, mă adresez unei palete variate de femei, din toate mediile şi cu gusturi extrem de diferite. De la machiaj porcelain până la accente puternice, în fiecare an găsesc modalităţi prin care încerc să le evidenţiez frumuseţea fără a mă repeta.

Fiind toamnă, am apelat deja la pasteluri în unele lucrări, la nuanţe de arămiu, maro, cappuccino, la rujul roşu care nu se demodează niciodată şi liniile de tuș, fine, insesizabile sau dramatice.’’, spune pentru ePiteşti Ruxandra Mache.

Fără nuanţe neon toamna

,,Întotdeauna încerc să respect regulile impuse de modă, însă nu reușesc de fiecare dată, având în vedere faptul că lucrez cu diferite tipologii de femei şi cu dorințele fiecăreia dintre ele. Culorile nu ştiu reguli. Ne raportăm la un chip, la o geometrie facială, la o ținută, nu neapărat la sezonul în care ne aflăm. Totuși, clar este că niciodată nu apelăm la nuanţe neon toamna. Sunt potrivite, însă, culori ca orange, roşu tomnatic, cărămiziu, cappuccino, maro cald sau rece.

Până la urmă, cel mai important este ca fiecare dintre noi să se simtă confortabil cu machiajul pe care îl poartă. Este toamnă! Anotimp tern, pe care îl putem combate cu chipuri calde, machiate potrivit.’’, adaugă Ruxandra Mache. (Foto: Facebook Ruxandra Mache Cotirlet)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3