930×122 CUMPANA 5

tendinte

5 TUNSORI LA MODĂ PENTRU LA TOAMNĂ

De fiecare dată când trecem de la un sezon la altul, doamnele și domnișoarele simt nevoia să facă o schimbare de look. Vă propunem câteva tunsori perfecte pentru toamna care se apropie.

Citiți și: CINCI COAFURI CARE TE TÂMPESC, CHIAR DACĂ N-AI PREDISPOZIȚIE SAU CUM SĂ-ȚI SCOȚI OJA DIN PĂR

Bob lung, tuns drept

Un astfel de stil, folosit și de actriţa Elizabeth Olsen, i se potriveşte oricui. Este lungimea ideală pentru orice formă a feţei, fie că este ovală, rotundă sau triunghiulară. Vârfurile tăiate perfect drept sunt ceea ce particularizează această tunsoare. Onduleurile foarte lejere oferă volum şi feminitate.

Citiți și: EXCLUSIV PENTRU FEMEI: SCHIMBĂRI RADICALE DE TOAMNĂ

Păr scurt

Un breton plin poate face o tunsoare scurtă să arate „băieţeşte”. Bretonul filat şi ceva mai subţire, precum al actriţei Lily Collins, reuşeşte, însă, să transforme părul foarte scurt într-o tunsoare sexy şi feminină. Este de evitat, însă, dacă aveți faţa rotundă, pentru că ar putea să accentueze această trăsătură.

Păr lung, în scări

Şuviţele tăiate în trepte oferă volum părului lung şi drept. Este o tunsoare foarte potrivită pentru cele care au părul fin sau rar, reuşind să mascheze lipsa volumului.

Lungime medie

O lungime medie a părului, aşa cum este în cazul modelului Chrissy Teigen, oferă un look feminin şi sofisticat. Şuviţele care încadrează chipul ar trebui să coboare în trepte discrete, care să ofere dinamism şi fluiditate tunsorii.

Vârfuri ,,tăiate cu lama”

Dacă nu vreți să renunțați la lungime, dar părul dumneavoastră este degradat la vârfuri, o tunsoare precum a actriţei ​Emily Ratajkowski ar putea fi soluţia. Şuviţele sunt intens filate, oferind un aspect de păr „tăiat cu lama”, în termenii folosiţi de hairstilişti. Vă recomandăm să definiți vârfurile cu foarte puţină ceară pentru a pune în valoare această tunsoare specială.

(Sursă şi foto: eva.ro)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90