930×122 CAPRA 5

comercianti

Toamna_Pitesteana_011

PUHOI DE COMERCIANŢI LA „TOAMNA PITEŞTEANĂ”!

Vineri, 10 octombrie, va avea loc deschiderea „Toamnei piteştene”, un fel de festival al recoltei. La ediţia din acest an şi-au anunţat prezenţa în Piaţa „Vasile Milea” foarte mulţi comercianţi şi producători.

Citiți și: Alimentul pe placul românilor, scădere bruscă de preț la Lidl, Kaufland și alte magazine

Este vorba de peste 170 de producători şi comercianţi din întreg judeţul, dar şi din afara acestuia. Printre alţii, vor participa 40 de comercianţi de legume şi fructe, 30 de producători de brânzeturi şi pastramă și 16 florari. Nu vor lipsi nici producătorii apicoli (5 la număr), dar nici cei care vând vin şi must (este anunţată prezenţa a 4 comercianţi). De asemenea, vor fi deschise nu mai puţin de 17 terase de alimentaţie publică, la care vor sfârâi grătarele şi va curge berea. Contra cost, desigur. Până la închiderea târgului (programată pentru 19 octombrie), în Piaţa „Vasile Milea” se vor desfășura și spectacole de folclor.

După cum v-am informat, sâmbătă, 11 octombrie, târgul va fi vizitat, între orele 10 şi 11, şi de premierul Victor Ponta, care va face o vizită oficială în judeţul Argeş.

Citiți și: UN NOU SENS GIRATORIU ÎN PITEŞTI ŞI STRADA LĂRGITĂ, ÎNTR-O ZONĂ IMPORTANTĂ

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90