930×122 CAPRA 5

comercianti

MICII COMERCIANȚI CER CA MAGAZINELE DE CARTIER SĂ RĂMÂNĂ DESCHISE

Asociația Națională a Comercianților Mici și Mijlocii din România (ANCMMR) solicită autorităților ca micile magazine să rămână deschise și să nu le fie restricționată activitatea în contextul decretului de instituire a stării de urgență.

Citiți și: Alimentul pe placul românilor, scădere bruscă de preț la Lidl, Kaufland și alte magazine

„Micile magazine trebuie să rămână deschise. În condițiile extinderii epidemiei, magazinul de proximitate devine tot mai important pentru a evita aglomerările din marile magazine și pentru a reduce circulația persoanelor pe distanțe mari.

Cetățenii trebuie să aibă aproape punctele de aprovizionare cu alimente și bunuri de strictă necesitate, iar comercianții au nevoie de susținerea statului, prin măsuri concrete, pentru a-și putea desfășura activitatea”, declară Feliciu Paraschiv, vicepreședintele ANCMMR.

Citiți și: Alexandru Rafila despre valul 6: „Situația din spitale este sub control”

“Pentru ANCMMR, siguranța angajaților și a clienților este prioritară. Ca membri responsabili ai comunității, am luat măsuri de protecție si igienizare a spațiilor comerciale și de interacțiune cu clienții și depunem toate eforturile pentru aprovizionare în ritm susținut”, precizează sursa citată.

Amintim că aseară autoritățile au anunțat suspendarea activității de servire și consum în restaurante, cafenele și hoteluri (AICI, subiectul pe larg).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3