New Profesional Consult 930 x 122

comercianti

Alimentul pe placul românilor, scădere bruscă de preț la Lidl, Kaufland și alte magazine

De la 1 mai, unul dintre alimentele de bază se va găsi la preț mai mic pe rafturile supermarketurilor!

Citiți și: Dezastru la stațiile peco! Șoferii, șoc total!

Atât procesatorii, cât și comecianții au căzut de acord asupra unui aspect. Și anume că laptele va deveni alimentul de bază care va fi mai ieftin cu 20% în Lidl, Kaufland și alte magazine, și totul se va întâmpla de la 1 mai, precizează Playtech.ro.

Așadar, fiind prezenți la masa negocierilor alături de Ministerul Agriculturii ca intermediar, procesatorii și lanțurile de magazine, precum Kaufland, Lidl și alte magazine, au decis să scadă prețurile. Procesatorii vor scade cu 10%, pe de altă parte, lanțurile de magazine au convenit să scadă prețul de vânzare tot cu 10%.

Citiți și: Șmecheria de la raft! Cum sunt păcăliți cumpărătorii

Motivul care stă la baza deciziei este că atât procesatorii, cât și comerciații s-au trezit în fața unui fenomen nedorit, mai exact este vorba despre diminuarea vânzărilor de lapte și lactate și explozia prețurilor aflate pe piață.

Menționăm faptul că, această decizie va intra în vigoare de la 1 mai 2023, în toată țara, dar nu înainte ca mecanismul propus, care va fi împărțit egal între cele două părți, să fie aprobat de Consiliul Concurenței.

Detalii AICI!

Sursă Foto: Playtech.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3