SMART KIDS 930X122

comercianti

(VIDEO) TUPEU ÎN PASAJUL GRIVIŢEI

În pasajul pietonal Griviţei (de sub bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteştiului) nu s-a înţeles nici acum, după nenumărate observaţii şi amenzi (detalii AICI sau AICI), faptul că marfa trebuie expusă numai și numai în interiorul magazinelor.

Citiți și: Argeș. A vrut să se îmbogățească, dar nu i-a ieșit ,,pasența”

Un comerciant şi-a scos cu tupeu în afara magazinului mai multe obiecte vestimentare şi un manechin pe care îşi expune marfa. Regulile impuse de municipalitate au fost încălcate, după cum se poate observa în imaginile următoare:

Citiți și: Vânzătorii din Piața Ceair au încasat o nouă rundă de amenzi

PASAJUL GRIVIȚEI

COMERCIANȚII DIN PASAJUL GRIVIȚEI RECIDIVEAZĂ

Posted by EPitești Argeș on Dienstag, 20. Februar 2018

Am trecut să vedem care este situaţia şi în pasajul pietonal Magnolia. Aici nu am găsit probleme.

În apărarea lor, vânzătorii din pasaje se declară nemulţumiţi de pierderile financiare pe care spun că le au din momentul în care au fost obligaţi să-şi mute marfa exclusiv în incinta magazinelor. De asemenea, se plâng de condiţiile pe care le suportă în spațiile închiriate de la Primărie şi reclamă că de multe ori marfa are de suferit:

Vă reamintim că publicația noastră a atras de nenumărate ori atenția cu privire la bâlciul de prost gust care exista în cele două pasaje de sub bulevardul I.C. Brătianu. Un exemplu, AICI. În cele din urmă, municipalitatea, prin viceprimarul Sorin Apostoliceanu, a decis ca vânzătorii să nu mai iasă cu marfa pe culoarul destinat pietonilor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA