930X122 MAIA

comercianti

(VIDEO) SCANDALOS ÎN PIAŢA „MILEA”

Scandalos în Piața „Milea”. Problemele se ţin lanţ în Piaţa „Vasile Milea”.

Citiți și: Dezastru de nedescris făcut de elevi într-un autocar! Părinte: ”Am plătit pentru asta”

Invocând faptul că au fost Zilele Piteştiului, conducerea Primăriei a permis amenajarea în Piaţa „Vasile Milea” din Centru a două terase de alimentaţie publică (lucru care nu s-a întâmplat la Simfonia Lalelelor, luna trecută).

Citiți și: Comercianții din pasajele Griviței și Sf. Vineri, luați la control

Toate bune şi frumoase: până la urmă, pe lângă spectacole, piteştenii au dreptul să se bucure şi de un mic şi de o bere în aer liber în astfel de zile de sărbătoare (deși, credem noi, nu în zona centrală!). Numai că de aici şi până la ce s-a întâmplat în aceste zile în buricul Piteştiului e cale lungă!

Astfel, la una dintre terase mizeria era peste tot pe sub mese. „Cocină”! De vină au fost atât clienții care au aruncat resturi alimentare şi hârtii pe jos, cât și, mai ales, comercianţii, care nu s-au sinchisit să treacă la curățarea perimetrului. De asemenea, reprezentanții autorităților, care ar trebui să vegheze la respectarea curățeniei, au închis complice ochii.

În plus, chiar lângă terasele din Piaţa care ar trebui să fie pietonală erau și sunt „veşnicele” maşini parcate sfidător.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90