930×122 CAPRA 5

comercianti

(VIDEO) SCANDALOS ÎN PIAŢA „MILEA”

Scandalos în Piața „Milea”. Problemele se ţin lanţ în Piaţa „Vasile Milea”.

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

Invocând faptul că au fost Zilele Piteştiului, conducerea Primăriei a permis amenajarea în Piaţa „Vasile Milea” din Centru a două terase de alimentaţie publică (lucru care nu s-a întâmplat la Simfonia Lalelelor, luna trecută).

Citiți și: Amendat cu 10 000 de lei pentru că a aruncat gunoiul aiurea!

Toate bune şi frumoase: până la urmă, pe lângă spectacole, piteştenii au dreptul să se bucure şi de un mic şi de o bere în aer liber în astfel de zile de sărbătoare (deși, credem noi, nu în zona centrală!). Numai că de aici şi până la ce s-a întâmplat în aceste zile în buricul Piteştiului e cale lungă!

Astfel, la una dintre terase mizeria era peste tot pe sub mese. „Cocină”! De vină au fost atât clienții care au aruncat resturi alimentare şi hârtii pe jos, cât și, mai ales, comercianţii, care nu s-au sinchisit să treacă la curățarea perimetrului. De asemenea, reprezentanții autorităților, care ar trebui să vegheze la respectarea curățeniei, au închis complice ochii.

În plus, chiar lângă terasele din Piaţa care ar trebui să fie pietonală erau și sunt „veşnicele” maşini parcate sfidător.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90