930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Amendat cu 10 000 de lei pentru că a aruncat gunoiul aiurea!

Amendat cu 10 000 de lei pentru că a aruncat gunoiul aiurea!

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Mai multe persoane au fost sancționate contravențional de polițiștii locali din Oradea, după ce au fost surprinși de camerele video montate de primărie, aruncând deșeuri menajere pe domeniul public.

Printre situațiile identificate se numără și cea din data de 28 august, când poliţiştii locali au fost sesizaţi cu privire la o depozitare de deşeuri pe strada Muntele Găina.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Citește și: Pitești. Cum poți folosi corect un container

În urma vizualizării camerelor de supraveghere, poliţiştii locali au reuşit identificarea unui bărbat din Oradea, care și-a oprit mașina în dreptul unui coş stradal şi a aruncat în dreptul acestuia un sac cu deşeuri menajere, notează bihon.ro.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Așadar, soluția optimă pe care Primăria Oradea a găsit-o pentru combaterea depozitării deșeurilor pe domeniul public a fost montarea camerelor de supraveghere și amendarea făptașilor.

Reamintim că și Piteștiul se confruntă cu aceeași problemă.

Nu demult, ePitești a realizat un material prin care prezenta o situație asemănătoare în cartierul Trivale.

Cu toate eforturile susținute de municipalitate de a crea condiții și de a informa cetățenii cu privire la depozitarea corectă a deșeurilor în noile containere îngropate, pentru unii piteșteni pare să fie mai la îndemână să lase munți de gunoaie fix lângă acestea.

Amendat cu 10 000 de lei pentru că a aruncat gunoiul aiurea!

Amănunte despre subiect, puteți re (citi) AICI: – Gentea ,,a luat foc”! Acesta tună și fulgeră pe unii oameni necivilizați din Pitești – 

Poate montarea mai multor camere de supraveghere și aplicarea unor sancțiuni mai usturătoare ar putea fi soluția și pentru problema deșeurilor aruncate la întâmplare în Pitești, problemă care pare să-l deranjeze destul de tare și pe edil : ,,Gunoaie, mizerie, lipsă de respect pentru ce avem. De fapt, în oglindă, așa arătăm noi, ca cetățeni (…) Sperăm ca în viitor să dispară asemenea comportamente suburbane”.

Să dispară definitiv, puțin probabil. Dar sigur se vor rări dacă se vor lua măsuri.

Dacă se poate la Oradea, se poate și la Pitești.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90