New Profesional Consult 930 x 122

containere îngropate

Gentea „a luat foc”! Acesta tună și fulgeră pe unii oameni necivilizați din Pitești

Gentea „a luat foc”! Acesta tună și fulgeră pe unii oameni necivilizați din Pitești

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Mizerie de nedescris în cartierul Trivale!

După numeroase eforturi depuse de municipalitate de a crea condiții și de a informa cetățenii, containerele îngropate din zona Trivale arată ca după război!

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

Informații despre campania de informare, AICI.

Reamintim că nu este prima dată când cetățenii dau dovadă de lipsa educației.

Publicația ePitești a realizat un material pe acest subiect, AICI: – Pitești. Containere de ultimă generație, degeaba! Oamenii needucați fac prăpăd –

Mormane întregi de gunoaie și mizerie aruncate, la voia întâmplării, chiar lângă noile containere.

După cum bine se poate observa în imagini, este un dezastru de nedescris!

Dezamăgit de această situație se arată și edilul Cristian Gentea, care a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook:

,,Așa arată containerele îngropate în unele zone din Trivale! Gunoaie, mizerie, lipsă de respect pentru ce avem.

De fapt, în oglindă, așa arătăm noi, ca cetățeni, în ciuda eforturilor majorității locatarilor de a păstra curățenia.

Sunt încă multe persoane necivilizate care înțeleg că bunul simț se păzește cu poliție și camere video.

Așa vom face, la sfârșitul lunii septembrie, vom începe montarea camerelor de supraveghere, paza containerelor, și vom împărți și cartelele personalizate pe apartamente.

Sperăm ca în viitor să dispară asemenea comportamente suburbane.

Pentru un Pitești curat este nevoie de timp și muncă în echipă!”, transmite edilul.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Ionuț spune:

    Fără amenzi usturătoare nimeni nu poate fi civilizat !

  • Marius spune:

    Intr-o țara de analfabeți nu poți sa faci nimic fără amenzi mari,Exact același lucru se întâmpla și in trafic unde nimeni nu circula corect și nu respecta regulile de circulație. Un singur lucru trebuie semnalizarea obligatorie și tot trafic funcționează. Amenzi mari și gata aducem și bani la buget și facem și curățenie in oraș

  • DA spune:

    Obligați pe cei de la case de pe lângă containere sa nu mai aducă gunoiul cu sacul sau roaba la container, ei au program săptămânal de ridicare a gunoiului, ei sunt cei care nu respecta locatarii de la blocuri .Aduc tot felul de lucruri frunze ,crengi mobilier vechi, și cei cu firme trebuie sa aibă colectare separată a gunoiului .

  • Popescu Virginia spune:

    Domnul Mariusare perfecta dreptate,lipsa de educație este cauza tuturor acestor nereguli în comportamentul celor care confundă democrația cu debandada.Cum semne că va fi educata aceasta categorie de oameni,sunt puține sau deloc,singură soluție sunt amenzile usturătoare,numai atunci vor învăța să se comporte .De asemenea ,pedepse foarte serioase și pentru prepotenti din trafic.

  • Geo spune:

    De când se face selectarea gunoiului de către populație , adică facem munca celor care o făceau și înainte nu văd o scădere prețului la gunoi pe persoana chiar din contra a mai crescut prețul . Cu alte cuvinte înainte aruncam la grămada și plăteam 11 lei pe luna și acum facem și selecția și plătim 12 lei.

  • Nicolae spune:

    Mai da naibii politia aia locala care ia o grămadă de bani, la firul asfaltului, patrule pedestre maestre nu cu curu în mașini, dar m-aș îndoi ca cetățeanul va merge sa ducă gunoiul cu buletinul în buzunar. Cartele pentru gunoi, pfffff, alte costuri fără rost.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3