Donaris 930 x 122

containere îngropate

Pitești. Containere de ultimă generație, degeaba! Oamenii needucați fac prăpăd!

Pitești. Containere de ultimă generație, degeaba! Oamenii needucați fac prăpăd!

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Nici nu au fost bine date în folosință noile containere din cartierul Trivale că deja au devenit ,,îngropate” în mizerie.

Reamintim că ieri, autoritățile au venit în sprijinul locuitorilor pentru a-i învăța cum să utilizeze corect containerele îngropate.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Mai multe detalii, AICI.

Pitești. Containere de ultimă generație, degeaba! Oamenii needucați fac prăpăd!

Se pare că efortul de a crea oamenilor condiții a fost zadarnic.

mizerie langa containere

mizerie langa containere

Zona special amenajată pentru deșeuri de pe Aleea Mihail Lungeanu a complexului 3 din Trivale este plină de gunoaie.

containere 3i

containere 

Imaginile vorbesc de la sine.

Nemulțumiți de situație, tot mai mulți locuitori ai cartierului au trimis plângeri și imagini către publicația noastră.

mizerie trivale

mizerie trivale

Iritați fiind de situație, oamenii cer Primăriei să monteze camere de supraveghere în zona cu pricina.

reclamatie oameni

reclamatie oameni

Cele 23 de platforme de colectare selectivă a deșeurilor au fost aduse în cartierul Trivale pe data de 30 mai anul acesta și date în folosință.

Sistemul electronic funcțional pentru gestionarea datelor privind containerele îngropate de colectare a deșeurilor este o premieră la nivel local și național.

Citiți și: Premieră la nivel local și național, în Pitești.

Sursă foto: Facebook

555 X 222 CAPRA

Comentarii

8 comentarii

  • gigi rapidu spune:

    Am vazut multe pubele d-astea noi care trebuie operate manual. Ba trebe sa ridici un capac de tabla, ba trebe sa dai la o parte o chestie de cauciuc… Problema este ca sunt dezgustatoare si nu vreau sa ma ating de nimic la tomberon. Treziti-i pe designeri.

  • Meh spune:

    Le-a dat cu virgula ca ei au un singur gunoi acasa, daca au si sticla si carton si deseuri menajere in acelasi sac, unde sa le arunce? Si mai sunt si aia care nu stiu sa citeasca.

  • Adi spune:

    se apasa cu piciorul si se ridica capacul simplu atat de simplu cand vrei daca se vrea reciclare aduceti cat mai multe insule ecologice intre blocuri nu trebuie sa parcurgi 300 m pana la ele si langa piete sau centrele unde sunt adunati mai multi agenti economici . la complexul 2 piata trivale se arunca totul la gramada ladite cartoane resturi legume fructe acolo nu vine politia locala niciodata sa nu deranjeze pe cei care cotizeaza.

  • Gigi spune:

    idea e buna ecologizare arata bine.Da de ce nu ziceți că ai nevoie de cartela că nu poate arunca orice.Cartela o au cei de la blocuri.Si daca nu ai cartela nu se deschidă.Si gunoiu care îl arunci trebuie să plătești.O mare prostie.Tine evidenta de cate ori duci gunoiu plătești .Și știrea asta insistați mai mult sa ne pune și camere sa ne filmeze când aruncam gunoiu.Sa ne controleze mai mult asta vrea statul.Mai nou vrea să știe de cate ori ducem gunoiu si ce aruncam.Democratia unde e

  • Eleonora spune:

    Achiesez și eu la părerile justificate despre activitatea slabă a Poliției Locale Pitești, parcă se vrea să se lase acești needucați să facă ce vor! Eu am făcut sesizare către Poliția Locală Pitești cu privire la elevii care își fac de cap între blocuri și pe oriunde în cartierul Trivale și nu numai în perioada de grevă a profesorilor, de asemenea am adresat sesizare către Primăria Pitești cu privire la acest aspect și tot degeaba, deci la fel cum se lasă să se arunce gunoaiele pe oriunde și oricum, cred că se vrea să ne domine haosul și nesimțirea! Haideți cei care vrem să trăim în civilizație să ne căutăm, să ne unim și să facem ceva, cât mai putem, nu ne putem baza pe autoritățile lașe!

  • Eleonora spune:

    Și la ce să te aștepți, dacă pe locurile marcate pentru a nu opri sau staționa din zona pubelelor sunt parcate bine mersi autoturisme de către indivizi care probabil că au luat permise de conducere de la șpăgarii de la circulație renumiți în Pitești!

  • Urssu spune:

    in germania de cand sa u pus astfel de containere selective,populatia,(prin lege) nu mai plateste taxa de salubritate,se considera ca 50%face treaba societatilor de salubritate selectand gunoiu,la noi,in speta in Pitesti,primaria va avea dublu castig:incasand taxa de la locuitori,si eliminand costurile de sortare.ideea este,de ce sa faca populatia treaba primariei daca tot sant jupuiti cu taxa pe gunoi!?

  • Adi spune:

    revin cu comentariu …needucati …poate neinspirati ca s a vrut reciclare dar nu s a luat in calcul volumul deseurilor vorbim de carton care in cutiuta postala
    a desurilor nu intra iar la plastic gura de bagat e facuta pt bidoane are un plastic care nu permite aruncarea pungilor pai plastic sunt si maruntisurile care nu te duci decat cu sacul de gunoi care surpriza ce faci pui manusi si te apuci sa arunci bucatica cu bucatica nu asta nu deci needucatii sunt cei care nu si au facut bine temele si poate pt un bun comision au achizitionat aceste sisteme zic cum nu e gratis nimic asa ca de acum in colo asa o sa arate pt ca nu a ti creat nici un confort ci un disconfort in ceea ce va doareati oricat ne am stradui nu putem opera aparatele din cauza dimensiunilor reduse …cartoanele se pun in containere exterioare inalte acoperite cu o gura de deschidere orizontala de 15 cm pe 1m asa nu se pot arunca sacii menajeri .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90