EcoMoto 930×122

Centrul Pitestiului

Pitești. Gunoi, mult gunoi și mizerie în zona 0 din Centru, la doi pași de Primărie

Pitești. Gunoi, mult gunoi în zona 0 din Centru, la doi pași de Primărie

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

La doar câțiva zeci de metri de Strada Mare, loc reprezentativ pentru estetica orașului Pitești, găsim o imagine de nedescris.

Citiți și: Pitești. Amenzi usturătoare pentru nesimțire

Din câte se poate observa, în această rampă situată în zona Hotelului Muntenia zace o mizerie de nedescris.

Mormane de gunoaie alături de buruieni și alte bălării parcă tind să sufoce locul și ochii trecătorilor, dar și ai locuitorilor din jur.

Pitești. Gunoi, mult gunoi în zona 0 din Centru, la doi pași de Primărie

Pe lângă imaginea dezolantă se adaugă și un miros insuportabil, mai ales atunci când temperaturile sunt ridicate.

Zona era, până nu de mult timp, calea de aprovizionare a Hotelului Muntenia, acum lăsată în paragină.

Din păcate, așa arată calea de acces spre Strada Mare, aflată la ,,o aruncătură de băț” de Primăria Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • CETATENI AI ORASULUI PITESTI ! spune:

    Majoritatea zonelor centrale ale Pitestiului sunt lasate in mizerie fara containere ingropate de gunoi ,fara interes de a se sorta ! Toata investitia cu bani europeni pentru acel proiect sa facut in cartierul Trivale si pe unde e interes in apropierea locuintelor politicienilor Acolo sunt montate camere si containere ingropate !In rest gunoie aruncate si sobolani !

  • Ionut spune:

    Sa iasă toți din primărie în frunte cu edilul sa facă curat ca nu fac nimic ,manancă banii degeaba, cred ca e orașul cu ce a mai proasta conducere.

  • Marius spune:

    Inainte erau amplasate pubele de gunoi dar au făcut ,, picioare,, multe cred că au fost luate chiar de cei de la ADP acum mai vezi cate una la sute de metri în cel mai bun caz

  • Mara spune:

    să facă patronii de la Muntenia….iar daca nu fac….primăria să dea amenzi…e foarte simplu….daca tot ii mai tine în brațe pe astfel de patroni…o să ajungem o” Mare „..groapa de gunoi….haideți domnilor….

  • Ovidiu spune:

    De zona centrală beneficiază toți indiferent în ce cartier locuiești..deci trebuie sa fie cea mai îngrijită și cea mai curată. Prea puține investiții în drumuri și trotuare nemodernizate … vezi și str.Armand Călinescu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3