EcoMoto 930×122

mizerie pe domeniul public

Pitești. Mizerie și mahala în mijlocul unui cartier din oraș

Pitești. Mizerie și mahala în mijlocul unui cartier din oraș

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

Un cetățean a semnalat astăzi Poliția Locală, cu privire la mai multe persoane fără adăpost care deranjau liniștea și ordinea publică în zona unei piețe din Pitești.

Citiți și: Premieră în Pitești. Surpriză inedită în Centru

În acest sens, s-au luat următoarele măsuri:

,,Astăzi, în jurul orelor 11.00, la dispeceratul Poliției Locale s-a primit un apel de la un cetățean din cartierul Găvana 3, care semnala faptul că pe băncile din fața în fata Pieței, se află mai multe persoane gălăgioase, fără adăpost, care şi au adus diverse pături, perne şi diverse obiecte personale, deranjând astfel liniștea şi ordinea publică, atât prin imagine, miros, dar mai ales că obișnuiesc să consume şi alcool.

Pitești. Mizerie și mahala în mijlocul unui cartier din oraș

La faţa locului s-a deplasat echipajul de la Intervenţie la Evenimente care i-au îndepărtat din zonă.

Reprezentanții Salpitflor Piteşti au curățat zona, înlăturând toate obiectele aduse de persoanele fără adăpost în zona respectivă.„, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu.

Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești

Sursă foto: Poliția Locală Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Mădălina spune:

    Asta se întâmplă zilnic pe băncile respective, care sunt chiar în fața secției de poliție, sub nasul polițiștilor care se fac că nu îi văd. E parte din peisajul urban.

  • A C spune:

    Așa este in tot orașul.Cersetori și mizerie.In centru,in unele locuri zici că este părăsit .Nu un oraș Smart.Nu se iau nici un fel de măsuri….Păcat ….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3