EcoMoto 930×122

mizerie

Bătaie de joc în Pitești. ,,Sfidează josnic toți locuitorii din zonă!”

Bătaie de joc în Pitești. ,,Sfidează josnic toți locuitorii din zonă!”

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

Situație revoltătoare pe strada Zamfirești din Pitești.

Un cititor al publicației ePitești ne-a semnalat o situație total neplăcută cu care se confruntă locuitorii din acea zonă.

Citiți și: Pitești. Nesimțire plătită scump!

Acesta declară că, de câteva zile, la intrarea pe Strada Zamfirești, la circa 300 m, pe partea dreaptă, în zona pârâului, o mașină cară moloz pe care-l depune în vale, iar sute de kg de nămol ajung pe stradă.

 

,,Sute de kg de nămol este adus pe stradă, într-o bătaie de joc la adresa tuturor locatarilor acestei străzi.

Mașina cară necontenit și își bate joc, spre sfidarea tuturor locuitorilor din zonă!

Acest lucru a adus foarte mare indignare tuturor locuitorilor cu care am stat de vorbă! Sfidare josnică a acestor indivizi”, se plânge cetățeanul.

Cititorul nostru transmite că a sesizat Poliția Locală și așteaptă să fie luate măsuri.

Bătaie de joc în Pitești. ,,Sfidează josnic toți locuitorii din zonă!”

Rămâne de văzut cu câtă rapiditate va fi soluționat acest caz.

Vom urmări subiectul!

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730 971 621.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Spiru spune:

    Păi să plătim cat mai bine poliția local ca și a făcut datoria ,merită chiar o mărire de leafă!

  • Lulu spune:

    Nu tine de Pol.comunitara lipsa de bun simt!
    aceasta e populatia,în majoritate,necivilizata!
    unii arunca gunoaiele pe strada,în parcuri,etc,ar trebui reeducati pt un mediu mai curat!

  • Vio spune:

    Așa este oamenii în general nu au bun simț și sunt necivizati ar trebui amenzi drastice si legi aspre pe tot ce înseamnă în țara asta altfel nu se da pe brazdă romînul

  • AndreiGgheorghe spune:

    așa este, să învățăm mai întâi să vorbește!

  • Dan spune:

    Lulule, băiețaș, până la reeducare, ține și de Poliția Locală care, printre altele, are și rolul de a-i pedepsi pe nesimțiți. Sau, în opinia ta, ăi de la Locală trebuie să încaseze salariile nefăcând nimic? Strâmb punct de vedere mai ai. Cred că ești chiar membru al Politiei Locale, de debitezi prostii …

  • Gica Petrescu spune:

    Se vede destul de clar ca cei de la militia locala plătiți cu niște salarii destul de mari nici de aceasta data nu își fac treaba tolerand astfel de practici prin care cetățenii acestui oraș sunt sfidati de niște nesimțiți.
    Dar în acest oraș foarte prost administrat și în care cei platiti de către noi cetățenii nu își fac datoria este ceva obișnuit, deoarece eu personal am sesizat de curand si de mai multe ori la asa zisa politie locala de mai multe situatii similare prin care străzile sunt murdarite – strada Nicolae Dobrin plina de noroi și mizerie de către camioanele firmei care demolează stadionul , Bulevardul Nicolae Bălcescu zona Argeșeana unde autocamioane de tonaj ies pline de noroi de pe șantierul unde se construiește noul complex comercial, strada George Coșbuc zona Subansamble Auto pana la pe strada Depozitelor unde o turma de vaci umbla zilnic nestingherite și murdăresc strada cu dejectii animale, dar angajații politiei locale și ai primăriei Pitesti la care plătim taxe și impozite nu a binevoit sa ia absolut nici o măsură concretă pentru stopare acestor acțiuni prin care străzile orașului sunt murdarite și prin care poluarea în acest oraș este la cote maxime.
    Toate aceste fapte se întâmplă intr-un oraș cu o administrație incompetenta căreia nu ii pasa de cetățenii și unde înstitutiile plătite din bani publici, dar conduse de foști milițieni acuzați de … care sunt protejați,nu își fac datoria în schimbul …. și sponsorizări … care a distrus orașul.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90