Donaris 930 x 122

gunoi

Pitești. Mizerie cât cuprinde! Au fost prinși în flagrant!

Pitești. Mizerie cât cuprinde! Au fost prinși în flagrant!

Citiți și: Ce vrea să propună Gentea în Consiliul Local. Cu siguranță reacțiile vor apărea

Azi dimineață, polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente și Ordine Publică – Poliția Locală Pitești au depistat două persoane din  Ștefănești – Zăvoi ce colectau deșeuri reciclabile.

Adunau PET-uri de la platforma de gunoi situată în imediata apropiere a blocului D4 din cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Pitești. Poliția Locală ,,luată cu asalt”, acum! Au venit toți!

„Zona era monitorizată de câteva zile, fiind și camere de supraveghere, întrucât persoanele depistate își făcuseră un obicei de a colecta pet-uri din zona respectivă, împrăștiind gunoaiele și de a face foarte mare mizerie, creând disconfort locatarilor din zonă.

Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale  conform legislației în vigoare,  în valoare totală de 1500 lei.

Pentru o mai bună operativitate și pentru a se depista în timp util cele menționate, cetățenii pot sesiza la dispeceratul Poliției Locale Pitești, la numerele de telefon 0348/911 sau 0248/210230”, informează Poliția Locală Pitești.

Donaris 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • vasile gheorghe spune:

    Superb !De acum incolo , dupa ce s-a rezolvat cea mai mare problema a PITESTIULUI , vom trai cu toti fericiti pana la adanci batranete !

  • Mitrache spune:

    Politia locala din Pitesti va rugam sa puneti camere de luat vederi in zona containerelor din Sf.vineri in spatele magazinului Prima ,intrucat este dezastru in zona parcarii . vin masini din alte zone ale orasului si descarca diverse materiale constructii,sanitare iar altii vin si colecteaza peturi ,sticle,fiare si imprastie noaptea rasturnand containerele .. Se stie de situatie si la Salubritate dar spun ca problema e a politiei de montat camere .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90