930 x122 grota rece

comercianti

(VIDEO) DE MAXIM PROST GUST: BÂLCI ÎN PASAJ!

Bâlci în pasaj! Bâlci – așa s-ar putea caracteriza, într-un cuvânt, activitatea abuzivă a comercianților de haine din pasajul pietonal Magnolia, de sub bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului. Spațiul destinat pietonilor care trec prin pasaj a fost în bună parte ocupat și a devenit un talcioc de maxim prost gust.

Citiți și: Alimentul pe placul românilor, scădere bruscă de preț la Lidl, Kaufland și alte magazine

Potrivit viceprimarului Laurențiu Zidaru, comercianții ar fi primit și amenzi pentru maniera abuzivă în care folosesc spațiul pietonal din pasaj. ”Primăria încheie, din 3 în 3 luni, un acord cu respectivii comercianți. În baza acordului, se închiriază magazinele și un spațiu mic din fața lor. Comercianții nu respectă mereu acest acord și înaintează cu produsele. Au primit și amenzi, dar degeaba.”, declară pentru ePitești viceprimarul Zidaru.

Citiți și: În continuare probleme la Pasajul Magnolia

Acest bâlci este de neacceptat într-o zonă tranzitată de o mulțime de oameni. Piteștiul este oraș european sau localitate din lumea a treia? Atât de impotentă este Primăria încât nu e în stare să facă ordine nici măcar în buricul târgului?

Vă amintim că nu este singura situație de acest gen întâlnită în Pitești. Strada Griviței a fost, și ea, transformată într-un târg ieftin. Amănunte și imagini, AICI.

Primăria a dat asigurări că tarabele cu haine și chioșcurile hidoase din întreg centrul Piteștiului vor dispărea (detalii, AICI). Cât mai trebuie să așteptăm până la schimbarea în bine?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90