NOR CURIER 930X122

pasajul magnolia

Video: La Pasajul Magnolia nu merg scările rulante. „De ce le ţineţi închise, daţi-le drumul odată!”

La Piteşti, patru scări rulante şi o cupolă gata în 5 luni. Atât au durat lucrările la Pasajul Magnolia din centrul municipiului, după ce administraţia locală a decis că e nevoie ca acesta să fie reabilitat. Pereţii şi acoperişul erau praf (practic, ploua în interior), iar scările rulante nu mai funcţionau.

Citiți și: În continuare probleme la Pasajul Magnolia

Deşi proiectul de reabilitare a fost anunţat „vitejeşte” că va fi gata în mai puţin de 30 de zile (în luna mai a acestui an), iată că acesta s-a întins până în ultima săptămână a lui septembrie.

Nici acum nu suntem convinşi că este gata 100%, din moment ce, la vizita din cursul zilei trecute, scările rulante dinspre Prefectură nu funcţionau (VIDEO).

Citiți și: Au început lucrările de reabilitare la Pasajul „Magnolia”

 

 

Mai mulţi trecători, majoritatea vârstnici, erau revoltaţi că scările nu merg nici acum. Asta pentru că s-au bucurat prematur când au coborât pe cele funcţionale de la ieşirea spre Bazar, respectiv strada Sf. Vineri.

Oamenii au adresat nemulţumirile angajatelor de la WC-ul din pasaj, deşi probabil că ele nu aveau nicio vină.

„De ce le ţineţi închise, daţi-le drumul odată!”, este reclamaţia adresată de o femeie către angajata din Pasaj.

În conferinţa de presă din 26 august a.c., primarul Cristian Gentea se declara nemulţumit de lucrările din cadrul acestui proiect.

La pasajul Magnolia atâta lume este nemulțumită și pe bună dreptate. Bineînțeles că cei în vârstă nu pot să folosească scara rulantă […]. Firma este acea Negreanu Constancon SRL din județul Olt”.

Primarul Gentea spera ca totul să fie gata în prima săptămână a lunii septembrie. Iată, am ajuns în ultima şi problemele nu contenesc să apară.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3