Donaris 930 x 122

cornel ionica

DE CE TACE IONICĂ? BATISTA PE ȚAMBAL LA PASAJUL MAGNOLIA?

De ce tace Ionică? Batista pe țambal la pasajul Magnolia? Până la această oră, Primăria Pitești nu a avut nicio reacție oficială ca urmare a incidentului de aseară din pasajul pietonal subteran Magnolia.

Citiți și: Video: La Pasajul Magnolia nu merg scările rulante. „De ce le ţineţi închise, daţi-le drumul odată!”

Primarul Cornel Ionică tace. Lipsa de reacție a Primăriei este suspectă în condițiile în care incidentul a fost grav și având în vedere răspunsurile pe care le așteaptă piteștenii în legătură cu cele întâmplate și istoricul lucrărilor făcute la pasaj.

Au fost lucrările făcute de mântuială? Au fost lucrările făcute corect? De la darea în folosință a pasajului, au avut loc lucrări temeinice de consolidare? Dacă nu, de ce nu? Dacă Primăria tace, așteptăm răspunsuri de la anchetatori. Va răspunde cineva penal?

Citiți și: Traficul din zona Pasajului Magnolia, dirijat de polițiștii locali

Poate că Primăria își va justifica tăcerea afirmând că o anchetă este în curs de desfășurare. Nu ține! Fără a face trimiteri la elemente de anchetă, primarul Cornel Ionică avea obligația ca până acum să exprime un punct de vedere oficial. De ce?

Înainte de toate, ar fi fost o dovadă de minim respect față de piteșteni. Cu atât mai mult cu cât primarul este ales de cetățeni, deci trebuie să dea socoteală și să dea explicații în fața oamenilor, cu de la sine putere, ori de câte ori în comunitatea pe care o conduce se produc astfel de incidente. Incidente de mare interes și care provoacă, firesc, emoție și îngrijorare. Sau pur și simplu să spună ceva, orice, despre incident.

În această dimineață accesul pietonilor în pasaj era în continuare blocat. În interior se lucra la remedierea problemei. Când va fi redeschis pasajul? Ați ghicit! Primăria, cel puțin până acum, nu a oferit nici această informație. De ce nu ne miră? Simplu: pentru că în Pitești, indiferent despre ce lucrări publice vorbim, asumarea și, mai ales, respectarea de termene sunt facultative.

Despre incidentul de aseară din pasajul Magnolia, în urma căruia o adolescentă a fost rănită, amănunte AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90