EcoMoto 930×122

pasajul magnolia

În continuare probleme la Pasajul Magnolia

Chiar dacă Pasajul subteran Magnolia este deschis circulației pietonale, lucrările nu sunt finalizate nici până în acest moment.

Citiți și: Video: La Pasajul Magnolia nu merg scările rulante. „De ce le ţineţi închise, daţi-le drumul odată!”

Reamintim că, lucrările de reabilitare a cupolei pasajului au demarat la începutul lunii mai.

În cadrul conferinței de presă de astăzi a Primăriei, Cristian Gentea a declarat ca s-a gândit să rezilieze contractul și să finalizeze lucrările cu altcineva din cauza întârzierilor nesfârșite.

Citiți și: Au început lucrările de reabilitare la Pasajul „Magnolia”

Video – Cristian Gentea vorbește despre Pasajul Magnolia (începând cu minutul 1)

 

„La pasajul Magnolia atâta lume este nemulțumită și pe bună dreptate. Bineînțeles că cei în vârstă nu pot să folosească scara rulantă.

Vreau să vă spun, dar nici nu cred că ar trebui să vă spun asta, a trebuit să ne implicăm noi în a-i găsi furnizori de geam acestui constructor.

Firma este acea Negreanu Constancon SRL din județul Olt, care am mai spus-o, nu e prima dată, n-a avut nicio cifră de afaceri, zero, până în 2016 când a început să lucreze cu Primăria Pitești. De atunci numai așa ceva face și ne-am gândit împreună cu domnul Tofan să reziliem contractul și să terminăm cu altcineva.

Vă dați seama cât ar mai dura, deci, încă poate două luni de zile de acum înainte sau cine știe, nu terminăm nici până în iarnă.

Acum ne-am implicat, zice că a plătit avansul pentru materiale (n.r. constructorul)  și sper ca săptămâna viitoare să fie gata”, a declarat primarul Cristian Gentea.

Foto descripiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3