EcoMoto 930×122

dosar penal

ULUITOR: VERDICT-ȘOC ÎN DOSARUL MAGNOLIA

Uluitor: Verdict-șoc în dosarul „Magnolia”. A trecut aproape un an de la incidentul care a avut loc în pasajul pietonal Magnolia de sub bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului. Pe 14 mai 2017, o bucată din tavanul pasajului s-a desprins și a căzut, o adolescentă în vârstă de 16 ani fiind rănită.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Amănunte despre subiect, dar și despre felul în care conducerea Primăriei Pitești a gestionat situația AICI, AICI și AICI.

La puțin timp după incident, Poliția (Secția 1 de Poliție din Pitești) a deschis dosar penal in rem (cu privire la faptă, nu la o anumită persoană) pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Am întrebat autoritățile care este rezultatul anchetei și cine se face vinovat pentru incident? Proiectantul? Constructorii? Primăria? Altă instituție sau persoană?

Răspunsul oficial este uluitor: NIMENI! Dosarul penal, la propunerea Secției 1, a fost clasat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, după cum precizează într-o declarație pentru publicația noastră Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

“Dosarul a fost clasat pentru că nu s-au întrunit elementele constitutive ale infracțiunii în dosar, fata nu a fost rănită grav și nu a necesitat zile de spitalizare. Dosarul a fost in rem, pe faptă. Dacă vrea, partea vătămată se poate constitui ca parte civilă pentru a acționa împotriva constructorului.”, declară Mădălin Zamfir pentru ePitești.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90