930 x122 grota rece

cornel ionica

PRIMĂRIA RUPE TĂCEREA. DECIZIE PENTRU PASAJUL MAGNOLIA

Primăria rupe tăcerea. Decizie pentru pasajul Magnolia.

Citiți și: Video: La Pasajul Magnolia nu merg scările rulante. „De ce le ţineţi închise, daţi-le drumul odată!”

În urma articolului nostru (pe care îl puteți citi AICI), cu puțin timp în urmă Primăria Pitești a avut, în sfârșit, o primă reacție oficială despre incidentul grav de aseară din pasajul pietonal subteran Magnolia.

Pe adresa redacției am primit un comunicat de presă din partea Primăriei.

Citiți și: Traficul din zona Pasajului Magnolia, dirijat de polițiștii locali

„Ieri seara, 14 mai, a avut loc un incident în Pasajul Magnolia, soldat cu un accident ușor, provocat de desprinderea unei părți din tavanul pasajului.

Primăria municipiului Pitești și primarul municipiului Pitești, dl. Constantin-Cornel Ionică, își exprimă regretul față de această situație și este alături de tânăra care a fost afectată ușor în acest incident.

De asemenea, instituția Primăriei și Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești au reacționat în timp real și au luat măsurile necesare pentru a rezolva această situație.

Cu această ocazie, în urma evaluării de azi, 15 mai, comunicăm public următoarele:

Conform informațiilor primite de la Spitalul de Pediatrie Pitești, tânăra implicată în incident a suferit răni ușoare și este în afara oricărui pericol. De asemenea, a fost contactată astăzi de oficiali ai Primăriei, care și-au oferit sprijinul necesar acestui moment;

În prima parte a zilei de luni a fost realizată evaluarea tehnică, evaluare care a stabilit cauza desprinderii bucății de tavan, și au fost stabilite măsurile de intervenție;

În urma evaluării tehnice, s-a decis renovarea totală a tavanului din Pasajul Magnolia, urmărindu-se realizarea unei lucrări sigure, care să nu mai permită astfel de situații în viitor.

În concluzie, Primăria municipiului Pitești asigură piteștenii că au fost luate toate măsurile necesare rezolvării acestei situații și reluării traficului în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp posibil.

Mulțumim pentru înțelegere.”, transmite Primăria Pitești. (Sublinierea ne aparține) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA