930 x122 grota rece

comercianti

Comercianții din pasajele Griviței și Sf. Vineri, luați la control

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale al Poliției Locale Pitești au efectuat  marți mai multe controale la agenții economici din Pasajul Griviței și Pasajul Sf. Vineri, din municipiul Pitești, având ca scop respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2, precum și a modului de ocupare a domeniului public.

Citiți și: Controale medicale pentru acești șoferi!

 Sancțiuni

Au fost verificați 6 agenți economici, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, conform H.C.L. 197/2017 modificată, pentru desfășurarea activității de comerț fără a deține acord de ocupare a domeniului public, emis de Primăria Municipiului Pitești.

„Acțiunea va continua pe toată perioada săptămânii următoare, în baza planului de acțiune stabilit și a sesizărilor primite din partea cetățenilor’, precizează Primăria Pitești.

Citiți și: ANAF, ofensivă nemaivăzută: A început vânatul plăților CASH!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90