New Profesional Consult 930 x 122

comercianti

Comercianții din pasajele Griviței și Sf. Vineri, luați la control

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale al Poliției Locale Pitești au efectuat  marți mai multe controale la agenții economici din Pasajul Griviței și Pasajul Sf. Vineri, din municipiul Pitești, având ca scop respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2, precum și a modului de ocupare a domeniului public.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

 Sancțiuni

Au fost verificați 6 agenți economici, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, conform H.C.L. 197/2017 modificată, pentru desfășurarea activității de comerț fără a deține acord de ocupare a domeniului public, emis de Primăria Municipiului Pitești.

„Acțiunea va continua pe toată perioada săptămânii următoare, în baza planului de acțiune stabilit și a sesizărilor primite din partea cetățenilor’, precizează Primăria Pitești.

Citiți și: Pici la ITP pe loc și iei și amendă! Obicei periculos al șoferilor!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90