New Profesional Consult 930 x 122

comercianti

„SĂ NU AUD VREUN COMENTARIU! BUNICA A MURIT DE COVID”. CUM VA ARĂTA PIAȚA DESCHISĂ DIN GĂVANA

„Așa va arăta piața deschisă din Găvana!”.
Este anunțul făcut pe Facebook de Primăria Pitești.
„66 de comercianți vor ocupa locurile disponibile. De luni este funcțională!”, spun autoritățile locale.
Postarea a atras un val de comentarii care condamnă mutarea producătorilor și comercianților în frig.
„Să se mute și supermarketurile afară în frig”, că nu ar mai veni atâta lume. Bătaie de joc!!! Nici un animal nu-ți vine să-l dai afară, iar oamenii ăia vor sta toată iarna în frig. Condiții decente de muncă, asta le oferiți???„, scrie un piteștean.
„Un domn și-a lins degetele ca să numere restul pe care avea să ni-l dea”
De cealaltă parte, sunt persoane care salută măsura închiderii piețelor și mutării comercianților în spații deschise. Iată unul dintre ele:
„:)))))))) ce fain comenteaza toata lumea ca de ce se inchide piata, ca e iarna etc etc dar nu am vazut niciun comentariu de genul pentru cand piata a fost in constructii luni de zile
Sa nu amintim cum se comporta oamenii in piata, nici macar comerciantii, ba cumparatorii respectau vreo regula. Cel mai bun exemplu aici: un domn si a lins degetele ca sa numere restul pe care avea sa ni-l dea.
Supermatketurile sunt mai usor de gestionat decat o piata in care daca spui cuiva sa isi puna masca, parca te si ia la bataie. Si sa nu aud vreun comentariu „Daca bunica ta lucra in piata?” ca a lucrat dar acum a murit de covid”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Dacă taraba din piața ar fi singura sursa de venit nu cred ca ați mai gândi așa . Personal am văzut ieri la supermarket o doamna ce pipăială toate portocalele.

570 X 90 POSADA 3