Donaris 930 x 122

colegiul național i.c. brătianu

VICELE ZIDARU ÎNCHEIE SOCOTELILE CU PRIMĂRIA ȘI C.L. ȘI SE-NTOARCE PROFESOR LA BRĂTIANU

Laurențiu Zidaru își încheie mandatul de viceprimar al Piteștiului și se întoarce, ca profesor, la catedra de Informatică a Colegiului Național I.C. Brătianu.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Zidaru nu va mai face parte nici din CL Pitești. Actualul (încă) vice nu se regăsește în lista celor 8 consilieri locali ai PSD, formată din: Cornel Ionică, Dumitru Tudosoiu, Ionuț Cristian Dumitru, Robert Tudorache, Dragoș Andrei Șerb, Tatiana Preduț, Dan Mihai  Dumitrescu și Iuliu Radu Bănică.

Partea elegant spusă a dispariției sale din peisaj este că primarul ales al Piteștiului, Cristian Gentea, a ținut să lucreze fix cu echipa amintită. Partea mai puțin elegantă a plasării sale pe un loc neeligibil este că Gentea n-a vrut din start să defileze cu Zidaru.

Citiți și: Avans strategic: Pitești, decizie vitală pentru dezvoltarea transportului public

„Primarul de atunci – domnul Pendiuc – s-a gândit că va fi bine-venită prezența mea”

Am încercat să aflăm chiar de la viceprimarul ajuns la final de mandat cum vede întoarcerea la catedră după opt ani de când n-a mai predat și dacă i-a fost dor de activitatea pe care a lăsat-o în urmă acum opt ani.

„Mă întorc la catedră. Nu pot să zic neapărat că mi-a fost dor… Mie mi-a plăcut ce am făcut aici. Am cunoscut oameni noi, mi s-a extins puțin domeniul de activitate și viziunea asupra lucrurilor și a fost o evoluție pentru mine. Eu am venit cu gândul să fac ceva, să construim ceva, să îmi aduc contribuția. Chiar în sensul acesta a fost venirea mea la Primăria Municipiului Pitești… La momentul respectiv, eu eram inspector la Inspectoratul Școlar Județean, iar primarul de atunci – domnul Pendiuc – s-a gândit că va fi bine-venită prezența mea, având în vedere experiența mea în activitatea didactică, iar la momentul respectiv, cam o treime din buget avea legătură cu sistemul educațional. Ulterior, am constatat că putem să lucrăm împreună, lucru care l-a constatat și domnul primar Ionică și astfel au trecut cei opt ani în activitatea de administrație publică locală”.

„Am fost mulțumit de ceea ce am făcut”

Întrebat dacă care vreun regret legat de activitatea pe care a desfășurat-o, Laurențiu Zdaru, a spus:

„Nu, nu! V-am spus, pentru mine a fost o evoluție. Am avut satisfacții profesionale, am făcut lucruri care mi-au adus satisfacție și am fost mulțumit de ceea ce am făcut. Nu am așteptat să mă laude nimeni și nu am așteptat să mă aprecieze nimeni. Am simțit că am avut o mulțumire sufletească”.

„Nu sunt dezamăgit”

Am vrut să știm și dacă se simte dezamăgit de faptul că nu părăsește doar funcția de viceprimar, ci și Consiliul Local.

„Nu sunt dezamăgit. A fost decizia domnului primar, care a dorit o echipă nouă și cu oameni cu care a gândit că poate să colaboreze și care să-l sprijine în activitatea pe care o va desfășura”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Lista de CL fiind deschisă de domnul Ionica… Mi-am schimbat părerea domnule Gentea. Parca voiați o echipa noua.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90