930 x122 grota rece

amenzi

AMENDAȚI PENTRU COMERȚ ILEGAL CU LEGUME, ZAHĂR SAU HAINE

Mai mulți comercianți au fost amendați și au rămas fără marfă, confiscată de polițiștii argeșeni. Motivul este lipsa documentelor de proveniență a produselor.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

Este și cazul a doi comercianți din comunele Călinești (Argeș) și Brăhășești (Galați), cu vârste de 50 și 28 de ani, care nu dețineau astfel de documente pentru hainele și obiectele de uz propriu scoase la vânzare. Polițiștii piteșteni de la Secția 1 i-au amendat cu 1.000 de lei.

Pentru aceeași neregulă un piteștean de 53 de ani care vindea legume în comuna argeșeană Bălilești a primit 500 de lei amendă.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Tot cu 500 de lei a fost amendat și un argeșean în vârstă de 45 de ani din comuna Boțești. Oprit în trafic de polițiștii din Călinești, șoferul nu a putut justifica de unde are cele 300 de kilograme de zahăr pe care le transporta cu mașina. Lipsa documentelor de proveniență l-au „ușurat” de 500 de lei (cuantumul amenzii) și de întreaga cantitate de zahăr, care i-a fost confiscată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90