930 x122 grota rece

comercianti

(VIDEO) PAGUBĂ ÎN CENTRU

Pagubă în Centru. Târgul ,,Mărţişor” 2018 organizat în Piața ,,Vasile Milea” din centrul Piteștiului a fost unul eşuat în ceea ce privește vânzările comercianţilor.

Citiți și: Hoți cu tupeu incredibil! 100 de mii € euro paguba! Planul lor, Șocant

Vremea urâtă, închiderea şcolilor, dar şi proasta organizare au creat pagubă în buzunarele vânzătorilor. Aceștia se plâng că, deși au mișcorat prețul produselor, nu au reușit să vândă mai nimic. ”Dacă anul trecut făceam câte 1.300 de lei, acum ne-au ieşit doar 200 de lei, nici să ne scoatem banii nu am putut.”, ni s-a plâns o vânzătoare cu care am stat de vorbă.

De asemenea, comercianții reclamă și faptul că Primăria nu i-a mai lăsat să se folosească de corturile pe care le-au cumpărat.

Citiți și: Comercianții din pasajele Griviței și Sf. Vineri, luați la control

Ca atare, în a doua zi de martie, tarabele s-au împuţinat, unii comercianţi au ales să nu mai vină în Piața ”Milea”, fiind dezamăgiţi de cât de puțină marfă au vândut. Una dintre comerciante spune că în aproximativ 20 de ani, de când participă la Târgul ”Mărţişor”, nu s-a confruntat cu o asemenea pagubă:

https://www.facebook.com/150612882249390/videos/172536463390365/

Situația nu este mai bună nici când vine vorba de florării. Vânzătoarele din zona blocului Mobilux spun că totul merge foarte prost, florile au îngheţat sau au fost aruncate, ceea ce nu se întâmpla în anii trecuţi în luna martie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90