930 x122 grota rece

milea

AZI, CURĂŢENIE GENERALĂ ÎN PIAŢA „MILEA”

Târgul „Toamna piteşteană” a luat sfârşit aseară, după mai bine de două săptămâni de la deschiderea sa. Taxele plătite de comercianți pentru ocuparea domeniului public au adus în visteria municipalității aproape 80.000 de lei. La rândul lor, comercianții s-au declarat în general mulţumiţi de încasări, mai ales că, în cea mai mare parte a perioadei de desfășurare a târgului, vremea a fost favorabilă.

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

Echipele de la municipalitate au lucrat de zor în această dimineață la ridicarea tarabelor din Piaţa „Vasile Milea” şi a căsuţelor din lemn în care comercianţii şi-au vândut produsele. De asemenea, pavelele din Piață au fost curățate și spălate.

Căsuţele vor fi duse la Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, urmând ca ele să fie din nou folosite la târgul care va fi deschis la finalul lunii noiembrie în Piaţa Primăriei cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: Argeș. Vești proaste pe piața de construcții

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3