Donaris 930 x 122

constructii

Surpriză pe piața construcțiilor din Argeș!

Surpriză pe piața construcțiilor din Argeș!

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

În luna martie 2023 numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidențiale eliberate în județul Argeș a fost de 125.

Dintre acestea, 91 autorizaţii de construire au fost eliberate pentru mediul rural (72,8% din total) şi 34 autorizaţii pentru mediul urban (27,2%).

Citiți și: Argeș. ITM a descoperit nereguli ce pun viața în pericol!

Comparativ cu luna corespunzătoare a anului 2022 au fost eliberate cu 46 autorizaţii de construire mai puține (-26,9%).

Surpriză pe piața construcțiilor din Argeș!

Scăderea s-a manifestat atât în mediul urban unde numărul autorizaţiilor de construire eliberate s-a redus cu 30,6%, cât și în mediul rural unde numărul autorizaţiilor de construire eliberate a fost mai mic cu 25,4%.

Comparativ cu luna februarie 2023 numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale a crescut pe ansamblu cu 45,3% fiind eliberate cu 39 autorizații mai multe.

În aceeaşi perioadă de timp au fost eliberate şi 36 autorizaţii de construire pentru alte clădiri.

30 dintre acestea, în mediul rural şi 6 în mediul urban.

Comparativ cu luna martie 2022, numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru alte clădiri a fost mai mic cu 29,4%.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bucaca-Mucaca spune:

    oricum le va naționaliza statul peste 5,6 ani la ce bun să mai construiești ,mai bine cu chirie ,nu deții nimic și ești fericit!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90