EcoMoto 930×122

constructii

Argeș. Vești proaste pe piața de construcții

Argeș. Vești proaste pe piața de construcții

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

În luna mai 2023 numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidențiale eliberate în județul Argeș a fost de 117. Dintre acestea, 97 autorizaţii de construire au fost eliberate pentru mediul rural (82,9% din total).

20 de autorizaţii au fost pentru mediul urban (17,1%).

Citiți și: Argeș. ITM a descoperit nereguli ce pun viața în pericol!

Comparativ cu luna corespunzătoare a anului 2022 au fost eliberate cu 53 autorizaţii de construire mai puține (-31,2%), scăderea manifestându-se atât înmediul urban, unde numărul autorizaţiilor de construire eliberate s-a redus cu 53,5%, cât și în mediul rural unde numărul autorizaţiilor de construire eliberate a fost mai mic cu 23,6%.

Argeș. Vești proaste pe piața de construcții

Comparativ cu luna aprilie 2023 numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale s-a redus pe ansamblu cu 1,7% fiind eliberate cu două autorizații mai puține.

În aceeaşi perioadă de timp au fost eliberate şi 31 autorizaţii de construire pentru alte clădiri, din care 25 în mediul rural şi 6 în mediul urban.

Comparativ cu luna mai 2022, numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru alte clădiri a fost mai mare cu 6,9%.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • George spune:

    Este ceva normal daca ne gandim ce se intampla:
    1 preturile materialelor
    2 costurile cu manopera. Salariul minim in constructii a fost majorat de la 1 ianuarie cu 33%. Iar de la 1 septembrie se va majora si mai mult.
    3 Bomboana pe coliva, daca mai era nevoie, este domnul primar care, dupa modelul Nicusor Dan, face ordine in serviciul urbanistic, adica nu mai elibereaza autorizatii de constructie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3