New Profesional Consult 930 x 122

piteşteană

„TOAMNA PITEŞTEANĂ” INTRĂ ÎN PRELUNGIRI! AFLĂ PÂNĂ CÂND!

Autorităţile locale din Piteşti au decis să prelungească târgul „Toamna piteşteană”, care se desfăşoară în zona centrală a municipiului.

Citiți și: Se prelungește recensământul! Câți piteșteni s-au recenzat până acum

Manifestarea a început pe 10 octombrie şi ar fi trebuit să se termine astăzi, 19 octombrie. Interesul mare al comercianţilor şi clienţilor, dar şi vremea bună au făcut, însă, ca târgul să fie prelungit. Conform datelor furnizate de Primărie, târgul ar urma să se închidă duminica viitoare, pe 26 octombrie.

Comercianţii sunt mulţumiţi de vânzările de până acum, în vreme ce bugetul municipalităţii s-a mărit cu 55.000 de lei numai după primele nouă zile ale târgului datorită taxelor plătite de comercianţi pentru ocuparea domeniului public. La „Toamna piteşteană” participă peste 170 de comercianţi şi producători din Argeş şi din ţară, care expun spre vânzare de la produse alimentare până la produse de artizanat şi îmbrăcăminte.

Citiți și: CNAS: ÎN ATENȚIA POSESORILOR DE CARDURI DE SĂNĂTATE

Kaia 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90