930×122 CAPRA 5

piteşteană

„CARTIER” DE CĂSUȚE ÎN PIAȚA „MILEA”

După cum v-am mai informat, în perioada 10-19 octombrie va avea loc o nouă ediţie a „Toamnei piteştene”, târg care va reuni producători agricoli din Piteşti şi din alte localităţi din Argeș.

Citiți și: CORTURI, CURENT ELECTRIC ȘI SURSE DE ÎNCĂLZIRE PENTRU COMERCIAȚII CARE-ȘI VOR VINDE MARFA ÎN SPAȚII DESCHISE

Târgul va fi organizat în Piaţa „Vasile Milea”, acolo unde astăzi a început montarea căsuţelor din lemn în care majoritatea comercianţilor îşi vor vinde produsele. Ele aparţin Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului şi le sunt puse la dispoziţie comercianţilor în schimbul unei taxe.

Producătorii din Piteşti şi zona metropolitană (din oraşul Ştefăneşti şi comunele Albota, Băbana, Bascov, Budeasa, Mărăcineni, Miceşti şi Moşoaia) vor achita o taxă de 1 leu/mp/zi, iar cei din afara acestor localităţi vor plăti o taxă de 2 lei/mp/zi. Pe lângă produsele agricole în târg se vor găsi şi produse de artizanat şi utilaje agricole.

Citiți și: APARE O REGULĂ STRICTĂ ÎN PIEȚE

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3