New Profesional Consult 930 x 122

somn

SOMN URIAŞ ÎN PIAŢA „MILEA” DIN PITEŞTI!

Producătorii şi comercianţii care participă la ediţia din acest an a „Toamnei piteştene”, un târg al recoltelor de toamnă, încearcă să îşi atragă clienţii prin metode diverse.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

Este şi cazul unui comerciant care vinde atât peşte proaspăt, cât şi preparate din peşte. Are standul aproape de catedrala „Sfântul Gheorghe” din piaţa „Vasile Milea” şi ceea ce atrage imediat atenţia este un somn uriaş, întreg, pus pe o masă cu gheaţă. Pe lângă el se pot vedea peşti mai mici care fac contrastul şi mai puternic.

Alţi comercianţi oferă „shot-uri” (pahare mici) cu must gratuit, iar alţii au adus la standuri fete frumoase îmbrăcate în costume populare. Totul pentru a avea cât mai mulţi clienţi!

Citiți și: Polițiști prinși dormind într-o parcare: „Trezește-l, mă!”

„Toamna piteşteană” a început vineri, 10 octombrie, şi se va desfăşura până pe 19 octombrie în zona centrală a municipiului Piteşti. Peste 170 de comercianţi participă la manifestare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90