EcoMoto 930×122

amenzi

UPDATE: TÂRG OPRIT DE MASCAȚI ȘI ALTE ZECI DE ACȚIUNI ALE OAMENILOR LEGII

Verificările în complexele comerciale, în zonele aglomerate și în mijloacele de transport în comun continuă. Astfel, polițiștii, jandarmii și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 394 de persoane, cărora li s-a recomandat să stea în izolare la domiciliu. Au fost verificate 90 de societăți comerciale, au fost legitimate 237 de persoane și verifcate 117 autoturisme, în cadrul acțiunilor punctuale.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.500 de lei. Dintre acestea, 58, în valoare de 10.500 de lei, au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar una pentru participarea la activități în spațiul public pentru care au fost instituite restricții.

Citiți și: Schimbare majoră privind amenzile de circulație!

Este vorba despre un târg neautorizat (foto sus), în localitatea Dârmănești, pentru care se adunaseră aproximativ 100 de persoane cu atelaje hipo. Organizatorul a fost sancționat cu amendă de 1.000 de lei. La fața locului s-au deplasat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, dar și o echipă de jandarmi, care au dispersat persoanele.

 Masca de protecție în spațiile închise, opțională pentru unii

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 6 amenzi în valoare de 3000 lei și 10 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.

Pompierii argeșeni au verificat 17 societăți comerciale și 174 de persoane, dintre acestea 3 fiind depistate nerespectând măsurile de protecție individuală. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat o amendă de 500 lei și două avertismente.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90