930X122 MAIA

budeasa

BUDEASA ȘI-A PROMOVAT FESTIVALUL DE FOLK LA TÂRGUL DE TURISM

Budeasa și-a promovat festivalul de folk la Târgul de Turism. După cum v-am informat, în perioada 14-17 noiembrie 2019 la Romexpo, în Bucureşti, s-a desfășurat ediția de toamnă a Târgului de Turism al României.

Citiți și: O nouă unitate sanitară în județul Argeș

Judeţul Argeş a avut un stand, ca urmare a unui parteneriat între Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură şi Consiliul Judeţean.

Printre localităţile din Argeș promovate la Târgul de Turism se numără şi comuna Budeasa. Budeasa și-a promovat și festivalul de folk, eveniment care va fi organizat și anul viitor.

Citiți și: Budeasa: Fonduri europene pentru amenajarea de piste pentru biciclete

„Am avut câţiva tineri care au promovat la Romexpo localitatea noastră, cu punctele ei de atracţie, dar şi festivalul de folk care va avea loc la anul. Încă nu am stabilit perioada de desfăşurare a festivalului, ajuns la a doua ediţie, însă ne dorim să avem cât mai mulţi participanţi din rândul artiştilor şi al publicului. Târgul de Turism a fost o foarte bună ocazie pentru a face cunoscut evenimentul”, declară pentru ePitești Nicolae Mihail Rachieru, primarul comunei Budeasa.

În luna iulie a acestui an, în organizarea Primăriei localității, Folk In a reunit pe plaja lacului din Budeasa artiști consacrați, ca de exemplu Mircea Vintilă, Dinu Olărașu, Emeric Imre, Mihai Mărgineanu și Zoia Alecu (AICI, subiectul pe larg).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90