EcoMoto 930×122

martisor

TRAGERE LA SORŢI PENTRU TÂRGUL MĂRŢIŞOR

La sediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti s-a desfășurat astăzi tragerea la sorţi pentru repartizarea locurilor de vânzare a produselor din cadrul ediţiei din acest an a Târgului Mărţișor.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

Tragerea la sorţi a avut loc pe durata a două ore, între 9 şi 11, fiind atribuite 176 de locuri pentru comercianţii de mărţişoare şi 15 pentru comercianţii de flori. Fiecare comerciant va avea dreptul la o suprafață de desfacere de 2 metri pe 1,5 metri (măsuță, fără cort).

Comercianţii vor achita taxe de ocupare a domeniului public pentru locurile care le-au fost repartizate în Piaţa „Vasile Milea”, acolo unde se va desfăşura Târgul.

Citiți și: Pitești: S-a stabilit! Târgul de Mărțișor urmează să înceapă

Reprezentanţii municipalităţii vor face verificări cu privire la respectarea de către comercianţi a spaţiilor delimitate pe care le vor ocupa în Piață.

Târgul Mărţişor va începe luni, 24 februarie, de Dragobete, şi se va încheia pe 8 martie, de Ziua Femeii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90