930 x122 grota rece

martisor

COMERCIANȚI DIN TÂRGUL MĂRȚIȘOR, AMENDAȚI

Polițiștii locali de la compartimentul activități comerciale au făcut un control la sfârșitul săptămânii trecute în Târgul Mărțișor din Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului.

Citiți și: Pitești. Atenție: Pericol mare în Trivale!

Au fost verificați peste 150 de comercianți și date 7 amenzi, în valoare totală de 3.000 de lei.

Amenzile au fost primite de comercianți care nu au respectat locurile atribuite în Piață în urma tragerii la sorți organizată de municipalitate.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Amintim că tragerea la sorți s-a desfășurat pe 20 februarie 2020 la sediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești. Au fost atribuite atunci 176 de locuri pentru comercianţii de mărţişoare şi 15 pentru comercianţii de flori. Fiecare comerciant are dreptul la o suprafață de desfacere de 2 metri pe 1,5 metri (măsuță, fără cort).

Încă de atunci, reprezentanţii municipalităţii au avertizat că vor face verificări cu privire la respectarea de către comercianţi a spaţiilor delimitate pe care le vor ocupa în Piață.

Târgul Mărţişor a început pe 24 februarie, de Dragobete, şi se va încheia pe 8 martie, de Ziua Femeii. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3