930 x122 grota rece

concerte

TOAMNĂ BOGATĂ ÎN CONCERTE LA CLUB HUSH

Club Hush încheie în acest weekend sezonul estival. A fost un sezon în care clienții săi au avut parte de cele mai bune servicii, la cele mai accesibile prețuri. Și în vara care stă să ia sfârșit Club Hush și-a respectat și consolidat renumele, fiind deja un brand în Pitești.

Citiți și: PROGNOZĂ: CUM VA FI ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DE VARĂ. CU CE TEMPERATURI ÎNCEPE TOAMNA

Urmează o toamnă bogată în concerte. ePitești vă va ține la curent cu organizarea fiecărui eveniment muzical. După cum bine ne-a obișnuit, Hush va fi gazda unor recitaluri de excepție, susținute de artiști de primă mână.

Pentru rezervări în Club Hush aveți la dispoziție numărul de telefon 0729.882.211. Pe de altă parte, vă reamintim, pentru comenzi cu livrare la domiciliu puteți suna la numărul 0725.571.924, livrarea fiind gratuită. (Foto: Facebook Club Hush Pitești) 

Citiți și: PITEȘTIUL NU MAI E LOCUL ÎN CARE NU SE ÎNTÂMPLĂ NIMIC

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3