NOR CURIER 930X122

bianca

BIANCA MĂNESCU LA SUPERLATIV!

Fotomodelul Elena Bianca Mănescu a fost din nou protagonista unei şedinţe foto care a constat în promovarea machiajelor realizate de o tânără din Piteşti, care a terminat recent cursuri de make-up în Capitală.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

,,Este de fiecare dată o plăcere să colaborez cu Alexandra,  este foarte talentată şi pune mult suflet în tot ceea ce face. Realizarea machiajului a durat în jur de 3 ore, asta pentru că a fost vorba despre un machiaj complex, iar ea a vrut ca totul să iasă perfect până la cel mai mic detaliu.

A urmat apoi şedinţa foto care a durat o oră. A fost vorba despre fotografii tip portret, aşa că nu a necesitat mult timp, mai ales că Alexandru Văduva, cel care a realizat fotografiile, este un profesionist.’’, povesteşte Bianca.

Citiți și: CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI – O NOUĂ SESIUNE

bianca manescu

În vârstă de 19 ani, Elena Bianca Mănescu studiază la Colegiul Național Liceal ,,Alexandru Odobescu’’. Mai multe despre ea: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/va-vine-sa-credeti-bianca-refuzata-la-emisiunea-lui-botezatu/(Foto: Facebook Bianca Elena)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90