New Profesional Consult 930 x 122

Centrul de afaceri

TEST DE FRUMUSEȚE LA CENTRUL DE AFACERI DIN PITEȘTI

Frumoasă, ambiţioasă şi dedicată trup și suflet carierei de fotomodel, Georgiana Lazarina, adolescenta în vârstă de 16 ani din Piteşti cu care v-am făcut cunoştinţă în februarie anul acesta, a fost protagonista unei şedinţe foto care a avut loc la Centrul de Afaceri, de pe Calea București, al lui Gheorghe Badea.

Citiți și: Pitești: Intervenție de urgență la Centrul de Afaceri! Imagini EXCLUSIVE de la înălțime!

,,Şedinţa a fost făcută pentru portofoliul meu. Vorbim, mai degrabă, despre un test foto, test care s-a desfăşurat pe parcursul a două ore. Totul a decurs minunat. Fiecare shooting este inedit pentru mine. De fiecare dată am câte ceva de învăţat şi de fiecare dată mă simt specială. Vreau să ajung departe şi consider că atât timp cât depui efort şi pasiune, se poate.’’, spune Georgiana Lazarina.

Amintim că ea este elevă la Colegiul Economic ,,Maria Teiuleanu’’ din Piteşti. Detalii, aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/moda-este-pasiunea-ei/. (Foto: Facebook Duchesse Models Agency)

Citiți și: EXCLUSIV. „BOMBĂ” IMOBILIARĂ ÎN PITEȘTI. UNDĂ VERDE PENTRU BLOCUL DE LÂNGĂ CENTRUL DE AFACERI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90