NOR CURIER 930X122

portocaliu

SIMINA MOISE, MAI SEXY CA NICIODATĂ

La începutul lunii februarie vă făceam cunoştinţă cu Simina Moise, o frumoasă tânără din Miceşti, Argeş, care îşi începuse recent cariera de fotomodel, dar care era hotărâtă să mute munţii din loc pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte.

Citiți și: Alertă meteo! Cod galben și portocaliu!

,,Pot spune cu mâna pe inimă că modellingul este singura activitate care mă reprezintă în totalitate. Am devenit mai elegantă, mi-am schimbat comportamentul şi mănânc sănătos. Am renunţat la mâncarea de tip fast food şi la sucurile cu acid. Sunt sigură pe mine, optimistă și aş trece peste orice şi oricine pentru a ajunge acolo unde îmi doresc.’’, ne spunea Simina.

Ei bine, la câteva luni de atunci a luat parte la diverse prezentări în ţinutele impecabile ale unor case de modă, dar şi ale unor designeri cunoscuți şi s-a lăsat machiată, coafată şi fotografiată de profesionişti în domeniu. În mod sigur, viaţa i s-a schimbat în bine şi se vede de departe că ambiţia o caracterizează.

Citiți și: ARGEȘUL, SUB COD GALBEN

Cea mai recentă şedinţă foto a sa este una în care străluceşte într-o rochie lungă, de culoarea portocalei. Machiajul a fost şi el unul deosebit, în tonuri de portocaliu şi negru.

(Foto: Facebook Simina Moise)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3