SMART KIDS 930X122

portocaliu

SIMINA MOISE, MAI SEXY CA NICIODATĂ

La începutul lunii februarie vă făceam cunoştinţă cu Simina Moise, o frumoasă tânără din Miceşti, Argeş, care îşi începuse recent cariera de fotomodel, dar care era hotărâtă să mute munţii din loc pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte.

Citiți și: Argeș: Cod portocaliu de vijelii și grindină!

,,Pot spune cu mâna pe inimă că modellingul este singura activitate care mă reprezintă în totalitate. Am devenit mai elegantă, mi-am schimbat comportamentul şi mănânc sănătos. Am renunţat la mâncarea de tip fast food şi la sucurile cu acid. Sunt sigură pe mine, optimistă și aş trece peste orice şi oricine pentru a ajunge acolo unde îmi doresc.’’, ne spunea Simina.

Ei bine, la câteva luni de atunci a luat parte la diverse prezentări în ţinutele impecabile ale unor case de modă, dar şi ale unor designeri cunoscuți şi s-a lăsat machiată, coafată şi fotografiată de profesionişti în domeniu. În mod sigur, viaţa i s-a schimbat în bine şi se vede de departe că ambiţia o caracterizează.

Citiți și: UN NOU LOOK ŞI ŞEDINŢĂ FOTO MAGICĂ

Cea mai recentă şedinţă foto a sa este una în care străluceşte într-o rochie lungă, de culoarea portocalei. Machiajul a fost şi el unul deosebit, în tonuri de portocaliu şi negru.

(Foto: Facebook Simina Moise)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90