930 x122 grota rece

alexandra bizon

ALEXANDRA BIZON, ŞEDINŢĂ FOTO LA MUNTE

Alexandra Bizon, câmpulungeanca pasionată de modelling a mai bifat încă o şedinţă foto. Şi-a schimbat look-ul, şi-a pus o rochie neagră, pantofi roşii şi a plecat tocmai la munte.

Citiți și: Argeș. Pericol maxim la munte!

,,Am stabilit ca şedinţa foto să aibă loc la Cascada Voina pentru că este un loc absolut superb. Totul a durat în jur de două ore, timp în care m-am lăsat fotografiată în cele mai frumoase ipostaze de către fotograful Dan Niculescu. Până acum pozam pentru portofoliul meu, însă de această dată imaginile au ajuns în bookul lui Dan.

A fost un shooting pe cinste. Ne-am bucurat de peisaje de poveste şi de un aer curat de munte. De machiaj m-am ocupat chiar eu, iar de păr Tina Banu.’’, spune Alexandra.

Citiți și: Argeș. Avertisment important!

Tot despre Alexandra Bizon, aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/feminitate-la-superlativ-la-malul-marii-galerie-foto/ (Foto: Arhivă personală Alexandra Bizon)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90